Futá-rock 2

Nemes Vanda

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

A sport és az egészséges életmód iránti elkötelezettség egész életemet végigkísérte, és jelenleg is nagy szerepet játszik a mindennapjaimban. Számos sportot kipróbáltam, de futni szeretek a legjobban, a szabadban kocogással eltöltött idő kedvező testi-lelki hatásai azonnal érezhetőek. A megszokott pár kilométeres távom mértékének emelésével most egy újabb kihívás előtt állok.

A Bátor Táborról először a barátaimtól hallottam, akik az Élménykülönítmény tagjaként futóversenyen való részvételükkel gyűjtést szerveztek a tábor számára. Szeretnék ennek a részese lenni és adománnyal, illetve pár lefutott kilométerrel a Bátor Tábort támogatni, hiszen úgy érzem, ez a legkevesebb, amit megtehetek. A krónikusan beteg gyerekek nagyon sokat nélkülöznek, és egy ilyen élményekben gazdag táborozás visszaadja az életszeretetüket, lelkesedésüket, az önbizalmukat, mosolyt csal az arcukra miközben új barátokra is találnak sorstársaikban.

Megtiszteltetésnek érzem, hogy az Élménykülönítmény tagjaként felelhetek meg ennek a kihívásnak, mind futóként, mind adománygyűjtőként. Kérünk támogasd csapatunkat adományoddal, szurkolj nekünk, vegyél részt kezdeményezésünkben néhány kilométer megvásárlásával, és juttassuk el a tábor hírét és hitvallását minél több emberhez.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 216 600 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 11
 • SM

  Sárosi Melinda

  - támogatja Futá-rock 2 csapatát

 • okt 01
 • DND

  Dr. Nemes Dalma

  - támogatja Futá-rock 2 csapatát

 • BO

  Bártfai Orsi

  2 500 Ft-tal támogatja Futá-rock 2 csapatát

 • Sze 07
 • PT

  Panorgias Thanos

  - támogatja Futá-rock 2 csapatát

  Go Vanda!

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
216 600 HUF

Támogatóim (4)

SM
DND
BO
PT