Neusinger Lászlóné Judit

Porecki Delfin (Porec, Horvátország) öböl úszás / hosszú távú úszás

Bár a Balaton továbbra is a szívem csücske, ebben az évben a Balaton átúszás helyett egy hasonló távot jelentő tengeri úszáson, a „Porecki Delfin” úszó eseményen való részvételt választottam és célom a Poreci öbölúszás 5 km-es távjának teljesítése 2019. augusztus 24-én.
Az pedig már természetes, hogy a jótékony sportolók Élménykülönítményének tagjaként célom, hogy úszásommal a súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítványát segítsem! A minimum célom 150 000.- Ft adomány összegyűjtése! Ehhez kérem ebben az évben minden családtagom, barátom, ismerősöm és ezek ismerőseinek támogatását. Hogyan segíthetsz? Vásárolj a kilométereimből! Támogasd a Bátor Tábor tevékenységét adományoddal!
Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet akár csak egy-két ezer forint felajánlásával és szerezz élményt egy gyermeknek! Veled együtt messzebb jutunk!
KÖSZÖNÖM!!!
Ui.: Kérlek, hogy amennyiben csekken vagy átutalással küldenél támogatást, a közlemény rovatban tüntesd fel nevemet, hogy a kampányom által gyűjtött összeghez adódhasson hozzá! Előre is köszönöm!

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 375 106 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

Támogass!

Versenyek (4)

36. Lidl Balaton-átúszás
518 000 HUF
35. Lidl Balaton-átúszás
337 000 HUF
Balaton-átúszás
254 300 HUF

Támogatóim (31)

XY
CJM
VM
XY
MS
HB
VJ
XY
KM
PJ
ZI
SC
XY
FB
LNK
XY
CT
XY
CIG
CA
XY
AJ
XY
BZ
PG
XY
XY
JH
XY
XY
XY