Metlife Biztosító Csapata

Soós Tamás

30. Telekom Vivicittá /

Kedves Támogató!

Mint volt kajakos élversenyző, sok versenyen vettem már részt, de futóversenyen még soha. A kajak egyéni sportág, elsősorban saját magadért kell küzdened.Korábban azért versengtem jó 10 éven át, hogy a saját eredményeim a legjobbak legyenek, ÉN akartam a legjobb lenni. Ez lesz az első megmérettetésem amikor talán a részvétel előrébb való bármilyen eredménynél. Az én eredményességem mások javát szolgálja, más embertársaim életét segíti.
Az utóbbi években elfordultam a sporttól, más célok és dolgok motiváltak, érdekeltek. Magyarul szólva ellustultam.
Mikor Zahorán János barátom felkért erre a futásra, ismét találtam motivációt. Reggelente egyszer csak elkezdett motoszkálni a fejemben az, hogy gyerünk, Készülj! Fuss!
Nagyon nehezen indultam, “be voltam rozsdásodva”. A második hét elteltével azonban hirtelen átbillentem, túlestem a holtponton, és ma már fohászkodom az időjáráshoz, hogy az alkalmas legyen a futáshoz.
Kedves ismerőseim, kérlek benneteket, támogassátok a Bátor Tábor alapítványt, hogy adományotokkal javíthassátok a daganatos gyerekek életkörülményeit.

Köszönöm

Soós Tamás

Adománygyűjtési cél:

800 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 932 187 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

30. Telekom Vivicittá
932 187 HUF