iGOmyway

Szabadosné Váczi Zsuzsa

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

2 kisfiú anyukája vagyok. (4 éves és 10 hónapos). Az első terhességem után kezdtem futni, hogy megszabaduljak a feles kilóimtól, aztán belelendültem, és két gyerek között lefutottam a félmaratont, és májusban újra eldöntöttem, hogy újra lefutom a félmaratont. De közben egy barátnőm megkeresett, hogy fussunk még utána is egy másik célért, nem sokat gondolkoztam rajta, hogy miért is?

Amikor elindulok futni, sokszor gondolkozom, hogy már megint miért? Kell ez nekem? De csak a kezdet ennyire nehéz, elindulni, az első pár lépés. Futás közben az ember küzd a gondolataival, küzd önmagával, és nem veszi le a szemét az adott célról. Futás után meg fantasztikus érzés, hogy legyőzted magad, a legfontosabb ember veregeti meg a vállad, SAJÁT MAGAD!

Talán ezek a gyerekek is futják a saját betegségük versenyét, ami messze nem ér fel semmi igazi versennyel, mert sokkal nehezebb. A kezdet a legnehezebb nekik is, közben küzdenek külső-belső erőkkel, saját magukkal, a környezetükkel…….. de a célról a gyógyulásról nem veszik le a szemüket, és bárhova és bármeddig is jutnak nagyon büszkék lehetnek magukra, hogy küzdenek, harcolnak. Igazi kis példaképek!

A Bátor Tábor egy állomás nekik, ahol felfrissülhetnek testileg, de leginkább LELKILEG, pozitív energiákkal,élményekkel,hogy a következő állomásig bírják a “távot” a versenyükön, hogy ne álljanak meg, és hogy legyőzzék önmagukat, és egyre gyógyultabbak legyenek. Segítsünk abban, hogy minél több gyereknek, minél többször legyen lehetősége elmenni a Táborba, hogy könnyebben bírják és megnyerjék a versenyüket.

2012. október 7-én én is ezekért a gyerekekért állok majd rajthoz a 27. Spar Budapest Maratonon. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet egy-két-néhány ezer forint felajánlásával. Veled együtt messzebb jutunk.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 409 147 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 03
 • SE

  Szabó Erzsébet

  2 000 Ft-tal támogatja iGOmyway csapatát

 • XY

  XY

  - támogatja iGOmyway csapatát

 • VK

  Varga Katalin

  1 000 Ft-tal támogatja iGOmyway csapatát

 • FAM

  Farkas Anikó, Maholányi József

  2 000 Ft-tal támogatja iGOmyway csapatát

 • okt 01
 • BMZ

  Borbély M. Zsuzsanna

  5 000 Ft-tal támogatja iGOmyway csapatát

  Lélekben veled futunk :))
 • XY

  XY

  2 500 Ft-tal támogatja iGOmyway csapatát

 • Sze 05
 • PE

  Pápai Eszter

  10 000 Ft-tal támogatja iGOmyway csapatát

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
409 147 HUF

Támogatóim (7)

SE
XY
VK
FAM
BMZ
XY
PE