Élmény a négyzeten

Váczi Gergő

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Több közvetett élményem is van a Bátor Táborral kapcsolatban.

Egyik legjobb barátom, Ákos évekkel ezelőtt önkéntesként segítette a Tábor munkáját, és egész életre szóló élményekkel gazdagodott. Rengeteget beszélt róla, és öröm volt hallgatni, amilyen lelkesedéssel adja vissza azokat az tapasztalásokat, amelyeket átélt.

A másik, még szintén közvetett élményem az egyik legkedvesebb kolléganőmhöz, Virághoz kapcsolódik. Ő ezen a nyáron lehetett részese a táboroztatásnak. A mindig mosolygós és életvidám lány, a táborból visszatérve a “szürke hétköznapokba”, ha lehet, talán még mosolygósabb volt, mint korábban, ami egyértelműen a szerzett és átélt élményeknek volt köszönhető.

Ezek után azt hiszem éppen itt az ideje, hogy egy kicsit közvetlenül is kapcsolatba kerüljek, ezzel a fantasztikummal, amit a Bátor Tábor jelent. Felemelő érezni és tudni, hogy ezzel a futással segíthetek, segíthetünk. És nem csak a népszerűsítésben – ami a mi fegyverünk -, hanem anyagilag is hozzájárulhatunk ahhoz, hogy még magasabb színvonalon tudjanak segíteni azoknak, akik erre rászorulnak.

Örülök, hogy tagja lehetek a csapatnak és remélem, hogy tényleg élmény lesz a négyzeten. Futni, kapni és persze adni!!!

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 154 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
154 000 HUF

Támogatóim (2)

ÉK
VJ