dr. Deák Liliána

Fuss 2018 km-t 2018-ban/Run 2018 km in 2018 /

Jótékony céllal szeretnék 2018-ban lefutni 2018 km-t a súlyos beteg gyermekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként.

Történetem négy évvel ezelőtt kezdődött, amikor először hallottam a Bátor Tábor Alapítványról egy pszichológia órán. Pár hónappal később már az első turnusomat tölthettem Hatvanban önkéntesként. A cimbora lét olyannyira az életem részévé vált, hogy 2017 elején elhatároztam, nem csak a Tábor falai közt próbálok életeket változtatni, hanem az Élménykülönítmény jótékony sportolójaként is gyűjtenék adományokat a Vivicitta félmaratoni távjának teljesítésével.

Egy hónapom volt felkészülni. Bár előtte kifejezetten nem kedveltem a futást, de a focis, röpis, táncos, balettos múltamnak köszönhetően úgy voltam vele, meg tudom csinálni. Egy hónapon át minden második este róttam a köröket a hidegben a Margitszigeti futópályán. Nem volt könnyű, küzdöttem a felkészülésen önmagammal, de minden kör után fejlődtem. Áprilisban életem első futóversenyén a lila pólóban kergetőztünk a város utcáin. Sosem felejtem el a szurkolócsapat tagjainak támogatását a teljes táv alatt. Hihetetlen élmény volt számomra az egész verseny és az út maga odáig. Külön szeretném megköszönni mindenkinek, aki tavaly valamilyen módon támogatta a kampányomat! Nélkületek nem sikerült volna!

Azóta telt, múlt az idő. A futás a mindennapjaim és az életem elengedhetetlen része lett. Az év további részében rengeteg versenyen vettem részt. Fokozatosan növeltem a távokat, áttértem terepre. Sosem az órámat nézem futás közben, nem a győzelemért, az élményért futok. Minden egyes lépéssel közelebb kerültem önmagamhoz. Megtanultam, milyen nem feladni, küzdeni, előre nézni, türelmesnek lenni, és hogy a lehetetlen nem létezik.

A 2018 km lefutása közben szeretnék részt venni a hazai nagyobb futóversenyeken, külföldi versenyeken. Ha terepen sikerül legalább annyit futnom, mint aszfalton, akkor boldog leszek. Év vége környékére pedig a maratoni táv teljesítése a célkitűzésem. A futásaimat és a 2018 km-emet hamarosan blogon is nyomon követhetitek.

Adománygyűjtési célom 500.000 Forint a 2018-as évben. A gyűjtésemmel szeretném támogatni a Bátor Tábor Alapítvány munkáját, hogy a következő évben is biztosítva legyen minden táborozónak az egészséges étkezés.

“A tárgyak és dolgok elenyésznek, de a szeretet megmarad. Olyan kevés az időnk, de a szeretet meg végtelen, nem fogy el soha. Minél több szeretet adsz, annál több szeretet kapsz.”

„Kis összegű adomány nem létezik, csak fel nem ajánlott.”

Kérlek, segíts Te is az elérésében: fogadj örökbe egy kilométert a futásomból!

Köszönöm szépen előre is a segítséged!

Bátor Tábor – ahol mindig süt a nap!

Adománygyűjtési cél:

500 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Eddig gyűjtött: 30 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

 • dec 22
 • MI

  Makra Imre

  10 000 Ft-tal támogatja dr. Deák Liliána kampányát

 • XY

  XY

  - támogatja dr. Deák Liliána kampányát

  Boldog karácsonyt és sok erőt és kitartást az új évre, hogy sikerüljön elérni a kitűzött célokat. :)
 • dec 21
 • DSI

  Dr. Szigeti Imola

  10 000 Ft-tal támogatja dr. Deák Liliána kampányát

Támogass!

Versenyek (2)

Fuss 2018 km-t 2018-ban/Run 2018 km in 2018
32. Telekom Vivicittá Félmaraton
151 000 HUF

Támogatóim (3)

MI
XY
DSI