Körmöczy Zoltán Tamás

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál / Egyéni maraton (42,195 km)

Kedves Látogató, Támogató !
Körmöczy Zoltán vagyok, 15 éve kezdtem rendszeresen futni. Jótékony céllal állok rajthoz a súlyos beteg gyerekek élményterápiás táboroztatásával foglalkozó Bátor Tábor Alapítvány futócsapatának tagjaként az október 15-i 32. Spar Budapest Maratonon.
Számtalan maraton, félmaraton, ultramaraton, Ironman és sok más verseny van mögöttem. Az egyik Budapest Maratonon találkoztam az Élménykülönítmény kedves és lelkes szurkolóival. Teljesen magával ragadott a szurkolásuk, vidámságuk. Elhatároztam, hogy futásaimmal támogatom az Élménykülönítményt ezáltal a Bátor Tábort. Az Ő harcuk és akaratuk hatalmasabb, mint sok-sok maratoni futás összesen.
Kérlek, ha úgy gondolod akkor fogadj örökbe egy, vagy bármennyi általam lefutott km-t, mellyel a Bátrak gyógyulását támogatod. Adománygyűjtési célom 150000 Forint.
Sok kicsi ….

Köszönöm támogatásodat!

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Eddig gyűjtött: 0 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

  • máj 02
  • Dupla élmény

    Legközelebbi versenyem, melyen km fogadhatsz örökbe a Mátrában lesz a Dupla élmény elnevezésű 72 km terepfutás. Szurkolj és támogass, hogy segíthessünk, együtt könnyebb

Támogass!

Versenyek (1)

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál