Bodor Petra Lilla Blogbejegyzések

Kezdetek…:)

Jótékonyság? Élménykülönítmény? Bátor Tábor?

Az első posztomban szeretnék egy kicsit arról írni Nektek, hogy honnan indult az az elképzelésem, hogy a sporttal egy jó ügy mellé álljak illetve miért is ezt a szervezetet választottam, kik is Ők, mit csinálnak?

A Bátor Tábor súlyosan beteg gyerekek (és családjaik) Élménytáboroztatásával foglalkozik, teljes körű egészségügyi ellátással és minden programjuk ingyenes!
Mottójuk, hogy a gyerekeket komfortzónájukból kimozdítva, félelmeik legyőzésével szembesítsék azzal: képesek szembeszállni a betegségükkel, ezáltal erőt kapnak a rájuk váró küzdelmekhez.

Weboldaluk nagyon részletes, a céljaiktól kezdve, a történetükön át, programjaikig mindent megtalálhattok, ezenkívül tájékozódhattok az adományozási és önkéntes lehetőségekről is: ezen a linken többet is megtudhatsz Róluk 🙂

…és akkor most kicsit az Élménykülönítményről 🙂

Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközössége, aminek tagjai maratoni és félmaratoni futásokon, úszó- és kerékpárversenyeken indulnak. Ennek a keretében vállaltam én is, hogy első félmaraton teljesítésével a beteg gyerekek ügyére szeretném felhívni az emberek figyelmét.

Így tehát közös segítségnyújtásra hívlak Titeket: jelképes örökbeadásra  kínálom Nektek a versenyen és a felkészülésem során megtett kilométereket – akár egy kV vagy mozijegy áráért cserébe!

Ha adsz, többet kapsz vissza az Élettől! 🙂Bodor Petra Lilla

32. Wizz Air Budapest Félmaraton
Egyéni félmaraton
Támogass!