Balatonfelvidéki élménytekerés

Track és fotók: https://www.strava.com/activities/5686724011 A Káli-medencében  őrületes panoráma mellett tekertem. Nagyon sok energiát adott a táj a nyári érzések , a kellemes langyos nyáresti levegő. Imádtam :)

További blogbejegyzéseim

Tisza-tó, Hortobágy

Nyár végén egy jóhangulató hosszúhétvége részeként sikerült egy sétálós nézelődős Tisza-tó kört tekerni. Nagyon szép a tó, a körülötte lévő falvak egyedi kis büféinek köszönhetően a gasztronómiai élvezet is magas szintű volt a túra során. Track és fotók: https://www.strava.com/activities/5899284457 Másnap pedig újra letekertük a kiskört, viszont az ...

Neszmélyi borvidék, sok szint, jóérzések

Track és fotók:https://www.strava.com/activities/5798553172 Neszmélybe mindig zseniális érzés tekerni. A szőlőtőkék precíz sorakozása és a panorámás naplemente valami óriási látványt nyújt.  Útba ejtettük a Tatai-tavat is, amely pazar képet tár elénk és a hangulata nagyon egyedi.   

Hajnali tekerés , János hegy

Track és fotók: https://www.strava.com/activities/5741441897 MUnka előtt egy balzsamos nyári reggelen feltekertem Normafára és a János-hegyre. Nagyon szeretem a hajnali hangulatot, ahogy ébred a város, én pedig már a hegy tetején vagyok. Eszméletlen érzés :)