Csurka Anikó Blogbejegyzések

készülök…vagy mi :)

Hogy is állok a felkészüléssel? Milyen program, edzésterv szerint edzem?

Őszinte leszek, semmilyen. Ugyan nézegettem edzésterveket, olvastam a témában sok mindent, de arra jutottam, hogy nem követek semmit és senkit. A tervem, hogy minnél többet fussak (magamhoz képest) a félmaratonig, és egy kis súlycsökkenés. A minnél több futás hol összejön, hol nem. A mindenféle edzésekkel nagyon jól állok, és igazából a napi rutinjaimban van benne. A futást kell kitalálnom, hogy több legyen és automatikus, ha lemegyek pl. a kis csoportos óráimra, akkor még egy fél órára-20percre fölálljak a futópadra. Meg kell fegyelmeznem magam, de ma elkezdem, ígérem! Be kellett látnom, hogy a hajnali futás nem az én terepem, sajnos a reggel 8-as munkakezdés is megnehezíti ezt.

Nincsenek világmegváltó terveim a félmaratonon, tényleg csak egy kellemes futás és hogy ne lihegjen a nyakamban a záróbusz. Az én 8 perces átlagommal  teljesíthető is lesz a 3 órán belüli félmaraton.

A hétvégén az ÉK futókkal a Balboára megyünk, 19 km. Nem biztos, hogy készen állok erre a mutatványra, de azt tervezem, hogy elindulok futva, aztán ameddig bírom, futok.

Ui. A kép még a múlt hétvégén készült.

 

0E759AA0-7529-4E4A-8430-5849AEAA9E2C-COLLAGE

Csurka Anikó

Sportisimo Prague Half Marathon 2019
Egyéni félmaraton
Támogass!