Annapurna bátrai Blogbejegyzések

A felkészülés elkezdődött English version see below

A legutóbbi blogposztom óta elég sok minden történt. A poszt utáni napon ellátogattam a Wicklow-hegység Nemzeti Parkba, a Glendalough lake-hez egy barátnőmmel. A túrabakancsom mindig a kocsim csomagtartójában van, így rögtön fel is kaptam és nekiláttunk a túrának. Ezen a helyen két nagyobb tó is elhelyezkedik, ha pedig továbbmegyünk találunk egy régi bányát és onnan pedig fel lehet menni a hegy tetejére. A táj káprázatos, teljes a csönd és a nyugalom, a szél fúj, de nagyon kellemes amikor a felfelé menetben kifulladnánk. A hegyikecskék a hegy oldalában legelnek a vízesések pedig zubognak. A túra 10,5 kilométer volt, úgy gondolom, hogy elég jó bemelegítés az Annapurna körútra.

Az azt követő napoktól kezdve a szokásos edzéseken veszek részt, mint általában, de annyiban változott a helyzet, hogy nagyjából mindenhova gyalog járok. 🙂 Ahol lakom minden elég közel van mindenféle bevásárlási lehetőségekhez, így nem ülök autóba, mert akkor nem kell parkolást fizetni, így a kellemest a hasznossal összekötöm.

A munkahelyem, ahol dolgozom 4 kilométerre van háztól házig, így napi 8 kilométert sétálok (szerencsére jó az idő, remélem egy darabig így is marad). Ha esetleg be kell mennem a városközpontba akkor is gyalog megyek, mert itt a közlekedés nem a legjobb, sokszor gyalog gyorsabb az ember, mintha buszra várna és még egészséges is.

Jövőhéten utazom Péterhez Varsóba és meghódítjuk a Tátrát. Már nagyon várom! A héten megvásárolom a hátizsákomat és a Tátrán fogom elsőnek kipróbálni milyen úgy igazából hegyet mászni! 🙂 Már nagyon várom!

A következő blogposztban beszámolok a lengyelországi élménytúráról is!

Továbbra is nagyon köszönjük a támogatásokat a Bátor Tábor bátrai számára!

Nemsokára eljön az utazás ideje, már csak 3 hónap! 🙂

Since my last blog post lot of things are happened with me. My last trekking trip I went to Glendalough in Co. Wicklow. This place is so amazing in the Wicklow Mountain National Park. There is a valley with 2 lakes where they came from the mountains. I always park close to the Upper Lake and I have started the trekking trip from there again. I went there with my friend and we have walked 10.5 kilometer on that day. I could prepare myself in my trekking boots and I really enjoyed the long walk. I was so tired at the end but what I have seen has given me pleased. The mountains and the nature there are beautiful, the waterfalls rushing from the mountain towards the lakes and you can find and old mine there. The goats in the hillside are eating the green grass. So natural, calm and blessed place.

In the past weeks I usually went to the gym the same classes what I use to do. What is changed in my life I go everywhere by walk. When I had something to do in the city center I went by walk because the traffic is horrible and the parking ticket prices are expensive. So I have connected the useful with the good and I walk to everywhere. I work 4 kilometer from my home so I walk 8 kilometers on that days when I work. I think this is good training for my legs.

The next week I going to Warsaw to visit my brother and we going to trekking to the Tatra Mountains 2 days. This will be the first trip when I going to try my new rucksack. I really excited. 🙂

Also thank you very much all of support and donations for us and for the children in the Bator Tabor!

We are almost there, just 3 months! See you soon 🙂

IMG_7505

Annapurna bátrai

Annapurna körút
teljesítménytúra
Támogass!