Annapurna bátrai Blogbejegyzések

Heti beszámoló Írországból

Üdvözlet mindenkinek újra!

Először is nagyon szeretném megköszönni mindenkinek a támogatásokat és megosztásokat mindkettőnk nevében! Annyira jó érzéssel töltött el, amikor elsőnek megláttam, hogy sikerült pénzt gyűjtenünk, szinte teljesen felvillanyozta a napomat az esős szürke időben. Hálás köszönet ezért mindenkinek!

A hetem elég zsúfolt volt, a 7 napból 5 napot az edzőteremben töltöttem. Hétfőn este egy pilates óra, kedden egy zumba, csütörtökön zumba, pénteken spinning és szombaton pedig egy body x fit, szóval nem pihentem sokat.

Kikapcsolódásnak egy laza szombat esti bulit választottam, így vasárnap egész nap pihentem. Estefelé éreztem, hogy jó lenne egy kicsit a friss levegőn lenni, így beültem az autóba, “legurultam” a tengerpartra, az egyik kedvenc helyemre itt Dublinban és futottam. A helyszín a dublini kikőtő mellett található hullámtörő, mely 2 kilométer hosszú, kőből kirakott és a végén pedig található a Poolbeg Lighthouse. Ez az egyik legnagyobb jelző a hajóknak, kompoknak, a dublini kikötő “bejárata”.

Az időjárás kellemes tavaszi, 15-17 fok között volt, de a felhők sajnos borúsak, de szerencsére nem esett. Ezen a szakaszon, mivel nyílt tengerbe nyúló rész állandó a szélfúvás, tehát odafelé szembeszéllel futni nem volt valami kényelmes, de visszafelé már nagyon könnyen ment. A környéken sokan vízisíeltek, pedig az Ír-tenger a nyáron se sokkal melegebb 15 foknál(hát akkor most).

Általában ide lejövök kicsit merengeni, mert sétálva is kb fél óra és nagyon jó a levegő. A mai napra ez tökéletes lezárás volt és holnap ismét indul egy újabb pörgős hét.

A közeljövőben tervem megmászni Írország legmagasabb pontját, a Carrauntoohil-t, ami 1038 méter és Dél-Nyugat Írországban található, illetve a Dublin Women’s Mini Maraton is itt van a nyakamon! Úgyhogy edzésre fel!

Szép estét kívánok mindenkinek!

A kép a világítótorony felől van fotózva(pár hónapos kép, ma nem volt ilyen szép az idő) az öböl felé. Ez körülbelül az út felénél készült. Amikor kint van az ember elsőnek nem tűnik hosszúnak, de aztán kiderül, hogy az a két kilométer a “nyílt vizen” nem is olyan rövid. 🙂

poolbeg-lighthouseIMG_1797

4.0 km 00:30:00 457 kCal

Annapurna bátrai

Annapurna körút
teljesítménytúra
Támogass!