dr. Badics Judit Blogbejegyzések

Célba értem, jótékony sportoló lettem. Köszönöm mindenkinek!! :-)

Január végén belevágtam valami olyasmibe, amihez foghatót még soha nem csináltam. Célul tűztem ki, hogy az április 7-én a Dunakanyar Félmaratonon vállalt eddigi leghosszabb, 12.4 km-es futásomra összegyűjtök a Bátor Tábor Alapítvány számára, az Élménykülönítmény tagjaként 150.000,- forintot. Ismét bebizonyosodott, hogy amit nagyon szeretne az ember, azt előbb vagy utóbb elérheti, persze ha tesz is érte.:-)

Az már jó pár héttel a 12 km előtt világossá vált számomra, hogy valóban olyan embereket tudhatok barátaimnak, sporttársaimnak, kollégáimnak és ismerőseimnek, akik első szóra odaállnak egy igazán nemes ügy mellé. A versenyre történő felkészülés utolsó néhány hete így már abban a tudatban telt, hogy 153.000,- forintot gyűjtöttem, gyűjtöttünk össze a Bátraknak, így már alig vártam, hogy a mágikus lila pólómban végre rajthoz állhassak. Mit mondjak, leírhatatlan élmény volt, valahányszor arra került sor a verseny során, hogy engem előztek meg, vagy én előztem meg valakit, mindig mosolyogtam, mert reméltem, hogy sok-sok futótársamhoz jut el a pólón olvasható különleges üzenet. A távot sikeresen teljesítettem, ahogyan Sinkó Sándor sporttársam is a félmaratont, köszönöm neki, hogy jókor járt jó helyen egy-két fotó erejéig, a biztatást és a pacsit is, erre mondják, hogy bizony az energiák összeadódnak, azt hiszem, a büszkeség mindkettőnk arcáról leolvasható volt, ahogyan a lila pólónkban a csodaszép Dunakanyar egyik macskaköves utcáján állunk.:-) Hajrá, Sasa, csak így tovább még jó sokáig, minden jót kívánok Neked!!

Bár ez nem egy Oscar díjátadó, de ez a rész nem maradhat ki, hát jöjjön az, ami nekem még nagyon fontos:

Köszönöm szépen mindenkinek, aki bármekkora összeggel, egy megosztással, kedves szavakkal, egy biztató mosollyal, hozzászólással, vagy bármilyen más módon hozzájárult a sikeres kampányomhoz és versenyemhez! Ez vitt előre a múltkori 10.5 km-es és a tegnapi 12.4 km-es távon is. Köszönöm az Élménykülönítménynek, hogy mindenféle jótanáccsal elláttak, Emi, Réka, és mindenki, akivel nem volt szerencsém beszélni, de ott munkálkodik a háttérben, Nagyok Vagytok!! Biztatok minden kedves sporttársat, hogy élje át legalább egyszer az adománygyűjtés örömét, biztos vagyok benne, hogy nekem nem ez volt az utolsó jótékony megmozdulásom, mert a sport révén adni és segíteni, és Élménykülönítmény feliratú, mágikus lila pólóban futni a világ egyik legjobb dolga!! 🙂

Barátnőmnek, Vikinek, aki még augusztusig szorgalmasan gyűjt, sok sikert kívánok, de biztos vagyok benne, hogy az a 300.000,- Ft (meg még ki tudja, mennyi), ősszegyűlik még jóval előbb is. Viki, a félmaraton rajtjánál (nekem az első, Neked már jóval többedik), mindketten ott állunk majd a lila pólónkban, Tomival és a Picurkával együtt!!

És köszönöm szüleimnek, akik az utóbbi két hétvégét azzal töltötték, hogy várták, csak érjek már be épen és egészségesen a célba, remélem az együtt töltött idő emlékezetes percei kárpótólták őket is a sok-sok várakozásért!! Bár olyan gyorsan futottam be a végén, hogy még a célfotót is csak alig sikerült ellőniük, de sebaj, majd a félmaratonnál nemcsak a hátámat látják elsuhanóban talán… 🙂

Köszönöm mindenkinek!! Hajrá Bátor Tábor, hajrá Élménykülönítmény!! 🙂

9489A6BE-1981-4034-AB06-64E4AE1C0913-1

Első 12 km-em :-) 12.4 km 01:23:53 727 kCal

dr. Badics Judit

Dunakanyar Félmaraton
Támogass!