Visszatérés

Sziasztok! Ha esetleg valaki úgy érezte hogy mostanában kicsit elcsendesedett a kampány és az edzés naplóm, az jól érezte. Az elmúlt két hétben gyengélkedtem meg pihentem, hogy most újult erővel álljak neki a futóedzéseknek. Kezdésnek ma bevállaltam egy tizest, ami egész jól sikerült, de azért megéreztem a kihagyást. A képet félúton készítettem. Holnap folytatjuk!

További blogbejegyzéseim

Jelentés #4

Sziasztok, Sikerült a cél, a szombati botozás után vasárnap gond nélkül lement a 25 km-es táv, ráadásul 6 perces km-en belül, ami a felkészülés ezen pontján nagyon jó eredmény. Gyenesdiásról indultam, elfutottam Balatoneredicsig majd onnan vissza. Az idő tökéletes volt, ezúttal egész nap gyümölcsöt, csirkét meg rizst ettem úgyhogy ismét bebizonyosodott, hogy az étrend rengeteget számít. Holnap folytatjuk a felkészülést, nincs megállás.

Jelentés #3

Sziasztok, Tegnap 12 km volt kiírva az edzéstervemben, de végül kicsivel 8 km után meg kellett állnom. Hogy miért? Mert hülye voltam (már megint) és lenyomtam egy jó zsíros oldalast nem sokkal a futás előtt. Hát, nem volt jó ötlet. Soha ne egyetek futás előtt nehezet, mert a mozgás felemészti az energiát amit a szervezeted az emésztésre fordítana, és egyszerűen rosszul leszel a kajától. Részletekbe nem bocsájtkoznék, de szerintem el tudjátok képzelni miről van szó. Emiatt a mai 21 km-es hosszú edzésem még hosszabb lesz, hogy ledolgozhassam azt a 4 km-et amit tegnap elkummantottam. ...

Jelentés #2

Sziasztok, Ma 9 km volt kiírva, még ebben a dög melegben is sikeresen teljesítve. Egyre jobban bírom a dombfutást, szinte meg sem izzadtam. Szinte... Futás után torna, aztán lőttünk egy szelfit a cicával mert ő is szerepelni akart.