Nyámándi Piroska Blogbejegyzések

Futni kánikulában

Ma reggeltől hőségriadó van érvényben, ami erős megfontolás tárgyává teszi a megfelelő edzés-időpont kiválasztását és a folyadékpótlást. Tegnap csak este hétkor gondoltam úgy, hogy egy kilométer után nem vetem magam a kuttyok közé a habokba, hanem végigfutom, viszont ebben az időpontban ezerrel tombolnak a Duna parti lények és 95 százalékuknak több lába van, mint nekem.

Bogarak, rovarok, kutyákok, bringások, szerelmes párok, elvált-de még vadászó szinglik, andalgó tinik, alvó és izguló horgászok, négykézlábas lurkók, akik kiszöktek a kalózos játszótérről, mamikák és papikák -nekik öt lábuk van…viszont a kacsák és hattyúk ebben az időben már eldugott csőrrel alszanak. Ahogy az éjjeliőr is, akinek az lenne a dolga, hogy vigyázzon a kövezésre lerakodott építőanyagra a legyalult Kis Duna partján.

Nézelődés és akadályverseny, gyorsan múlik így az idő  🙂

Kicsi nyújtás a hídon, pár száz guggolás (egyenes hát, comb-térd derékszög, térd nem megy a lábfej elé!), fél liter a kedvenc kólámból mindent megold, visszaállít, és otthon vár a hűvös zuhany :)…és még pár liter izotóniás víz.

 

🙂

 

 

 

 

20170622_111630

kánikula 8.0 km 01:19:00 0 kCal

Nyámándi Piroska

13. Spuri Balaton Szupermaraton
Balaton Szupermaraton
Támogass!