Nyámándi Piroska Blogbejegyzések

Köszönet a támogatóknak

Kedves Támogatók, ismerősök és névtelenségbe burkolódzó jótevők!

Ti, akik a felkészülésem alatt és a verseny közben megtett kilométerek jelképes örökbefogadásával, vagy lélekben támogatva, inspirálva segítettetek elérni a kitűzött célt,  nagyszerű és önzetlen emberek,  jó barátok vagytok,  akiknek egy hatalmas ölelés és főhajtás jár ezért.

Én csak a fejembe vettem valamit, de elérni veletek sikerült.

Elmondom, hogy miben segítettetek 🙂 A kitűzött 150 ezer forintot felülmúlva, 173 ezer forintot adományoztatok a jótékony kampányom számára. Huszonnyolcan vagytok, ebből öten névtelenséget kértetek.

Az idei Balaton átúszáson 29 Élménykülönítményes jótékony sportoló, összesen 3 665 642 forintot úszott össze, ami szerintem fantasztikus eredmény! Egy teljes turnus, 140 főjének, napi hatszori egészséges étkezését jelenti.

“Az Élménykülönítmény, a Bátor Tábor Alapítvány jótékonysági sportközössége, súlyos beteg gyerekek megsegítésére jött létre Magyarországon. A csapat tagjaival maratoni és félmaratoni futásokon, úszó- és kerékpárversenyeken indulunk. Embert próbáló teljesítményünkkel a beteg gyerekek ügyére szeretnénk felhívni a környezetünkben élők figyelmét.”

A Bátor Tábor lakói olyan súlyosan beteg, vagy daganatos gyermekek, akik kontrollált és szakértői körülmények között, a félelmeikkel szembenézve és bátran teljesítve erőt, és lendületet kapnak ahhoz, hogy saját betegségükkel szembenézzenek és túléljék. Mert mondjuk ki, táboron kívül bizony az életükért harcolnak.

A Bátor Táborban teljesített kihívások olyan sikerélményt és önigazolást adnak a saját, eddig nem átélt bátorságukról, amely nagy segítséget jelent a küzdelmükhöz. Egy csepp gondtalanság, vidámság a gyerekeknek, és egy kicsi lélegzetvétel a szülőknek, akik végigkísérik gyermeküket az úton, bárhogyan végződjön.

KÖSZÖNET A NAGYLELKŰ TÁMOGATÁSÉRT MINDENKINEK!

Hamarosan elkészülnek a köszönet ajándékok, és ha van rá mód, szeretném személyesen átadni mindenkinek egy kis baráti összejövetelen (ha túlélem a Velencei tó 6 kilométerét is két hét múlva).

Igyekszem mindenkivel felvenni a kapcsolatot, de csak azokkal tudom, akiket ismerek. Kedves Anonymusok, hozzátok hogyan jutnak el a köszönöm-ajándékok?

Még egyszer

KÖSZÖNÖM SZÉPEN MINDENKINEK!

 Nyámándi Piroska

13. Spuri Balaton Szupermaraton
Balaton Szupermaraton
Támogass!