Nyámándi Piroska Blogbejegyzések

Újra itt :)

Tavaly az első Balaton átúszásom kilométereit lehetett örökbe fogadni, és még most is jó szívvel gondolok minden adományozóra, akik önzetlenségükkel támogattak bármilyen formában.

Ezután a Velencei tó 6 kilométere is jólesett, és ha már benne voltam, akadt még egy pár futóverseny is 🙂

Idén nagyobb célom van, októberben lefutom az első maratonomat.

Igazság szerint, csak az félmaraton volt az idei cél, de mivel jól haladtam a felkészüléssel és kellően felhergeltem magam, már novemberben lefutottam az elsőt (Halloween Földalatti 21 km), számomra is meglepő 2:03 perc alatt.

“Olaj a tűzre”- volt, azóta már edzésként is volt ennyi, sőt a 25 is sikerült.

A Zúzmara 21 km latyakos-bokafagyasztós pingvinjét, valamint a Violin havazásos-latyakos hegedű-érmét is megfutottam.

Nagyon sok, 30 futóversenyem (ebből három teljesítve) és két úszásom (5,2 és 6 km) van idén. Ezen események mind az edzésterv részei, mind a maratonra való felkészülést szolgálják. Durvább napokon délelőtt és délután is egy-egy 21 km (legalább megtudom, hogy képes vagyok-e rá)

Megvannak a saját csatáim, vívódok eleget, sakkozom az idővel, kompromisszumokat kötök, szót fogadok az edzőtársamnak (köszi 🙂  ) lemondok dolgokról, másképp gondolkodom…egyszer majd mindenki megérti.

De küzdök. Ha fáj, nyelek és folytatom. Ha nincs kedvem, akkor kirugdosom magam. Fegyelmet és kitartást tanított nekem a futás.

Én választottam, mert akarom, mert tudnom kell.

Ha van kedved tarts velem ezen az úton…és ne felejtsd el támogatni a kampányomat, amellyel a Bátor Tábor kis lakóinak segítünk!

Ötletek, gondolatok, önmarcangok, sikerek, eredmények, edzés-leírások, fotók…mind itt lesznek 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

20180223_15084820180223_15103320180223_151230

Nyámándi Piroska

13. Spuri Balaton Szupermaraton
Balaton Szupermaraton
Támogass!