Petróczi Katalin Blogbejegyzések

A szorító idő

Úgy döntöttem, hogy visszaszokom a váci uszodába. Egyrészt a nagyobb medencében kevesebben úszunk, másrészt az oda -és visszaút az az én “énidőm”, amit nagyon szeretek. Szép út, a Gödön átvezető út lelassít (tudja-e valaki miért?), hazafelé útbaeső zöldség-gyümölcsös pedig egészen megállít. Szóval van okom.

Így ma már nem Dunakeszire, hanem Vácra mentem úszni. Egy út közepén álló teherautó miatt nagy kerülővel jutottam csak el az uszodáig, úgyhogy negyedórával később kerültem vízbe, mint ahogy terveztem. Márpedig vizilabda meccs miatt korán lezárták a medencét, így kevesebb időm volt a tervezett távra. Mondtam is a pénztárnál, hogy akkor nekem most bele kell húznom. Így 2 perccel megjavítottam az 1000-m-es időmet. Juhéééé! Lesz ebből még 2,5 órán belüli Balatonátúszás. Merthogy szeretném megjavítani a tavalyi időmet. Csak úgy, magamnak. Ezt is megtanultam magamról, hogy a szoros határidő hatékonyabbá tesz. Ez most egyértelműen kiderült!

De persze a lényegről ne feledkezzünk meg! Amiért én végig dokumentálom a Balatonátúszásig vezető utamat, az nem más, minthogy támogatásokat szerezzek a legbátrabbaknak. A Bátor Tábor lakói igazán megérdemlik, hogy minél több gazdag program, különleges terápia során felszívják magukat és feltöltődjenek a betegségükkel szembeni kűzdelemre. Kérlek Benneteket támogassátok őket azzal, hogy örökbefogadtok 10-100 méteremet. Én igazán gyártom őket!

Hálás köszönet a nevükben is!

IMG_20180415_1018311-1

Petróczi Katalin

36. Lidl Balaton-átúszás
Balaton-átúszás
Támogass!