RMC Blogbejegyzések

A hosszú hétvégénk az aktív pihenésről szólt

A tavalyi Élménykülönítmény programunkban szokás volt, hogy minden hosszú hétvégén hirdettünk egy kihívást, amiben munkatársaink több kategóriában is indulhattak. Így tettünk most is, ami nagyon jól sült el. Az alábbi kategóriákat hirdettük ki:

  1. Legtöbb sporttal töltött órák száma
  2. Legtöbb lefutott kilométerek száma
  3. Legszebb környezetben sportolás (fotó és like alapján)
  4. Legcukibb sportoló társ (fotó és like alapján)
  5. Legjobb edzés után jól megérdemelt étel (fotó és like alapján)

Az első kategóriában Baritz Tamás nyert, aki 14 órát sportolt a hosszú hétvége alatt, ami elsősorban kemény túrázást jelentett. A legtöbb kilométert Greguss Timi futotta, összesen 42,6 kilométert, tehát maratoni távot több részletben. A legszebb környezetben Szilágyi Dalma úszott, mégpedig a Császár-Komjádi Uszodáról küldött képével nyert. A legcukibb sportoló társ Vass Zsolti kutyája volt, aki Zsoltit egy 3 órás túrán kísérte. A legjobb edzés után jól megérdemelt étel kategóriában is Greguss Timi győzedelmeskedett, banános-nutellás, ellenállhatatlan palacsintájával szerezte a legtöbb szavazatot. A nyertesek egyórás gyógymasszázzsal lettek gazdagabbak, ami biztosan jól fog esni a sok mozgás után. Nem csak rájuk, mindenkire nagyon büszkék vagyunk, akik részt vettek ebben és azokra is, akik folytatták szokásos sporttevékenységüket.

Az elmúlt héten 30 munkatársunk számolt be arról, hogyan gyűjtötte az órák számát a Bátrakért. Rendkívül sokan túráztak a gyönyörű időben, többen a Mecsekben jártak medvehagymát szedni, volt aki a Tátrában, hóban túrázott. Habár az első tavaszi napsugarakat sokan a szabadtéri futás közben élvezték, néhányan még csúsztak párat síléceiken.

Új „csapattagunk” is van, Molnár Szilvi ezen a héten kezdte el gyűjteni a sporttal töltött órák számát, mégpedig futással és ugrókötelezéssel szállt be.

A RMC Futó- és Úszóklub is folytatta a tevékenységét, a közös mozgás minden résztvevőt még jobban motivál. 🙂

montázs_0321

RMC

Milliót a millióért
Speciális csapat
Támogass!