Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

„A motiváció elindít. A megszokás mozgásban tart.”

Élménykülönítményünkben egy nyugodt, de természetesen aktív hetet tudunk magunk mögött. Az UltraBalatonon szerzett élmények még sokáig dolgoztak bennünk, és nagyon szép emlékeket köszönhetünk ennek a versenynek. Na, meg persze, további motivációt. 🙂

Az elmúlt héten a nagy esőzések ellenére is sokan húztak futócipőt: így tett dr. Bodnár Eszter, dr. Somos Éva, dr. Pulai Judit, dr. Bajnok Évi, Kecskés Fati, Bodon Judit, Bálint Évi, Erős Reni, Pozsonyi Dóra, Petrovics Oti és Tuba Viki is. Kiss Anikó a terepfutást gyakorolta, ahol nagy meglepetésükre dr. Uzonyi Diával is összefutottak, majd beszámolt nekünk arról a szuper élményéről is, hogy kislányával együtt futottak az Aldi Női Futógálán.

A futást dr. Keszthelyi Gábor az úszással és kerékpározással egészítette ki, mégpedig egész intenzíven, hiszen már a hétvégi BalatonMan triathlon versenyére készül. Nagyon szurkolunk neki!

A jóga és pilates is népszerű volt, dr. Bartha Elektra minden nap(!) a pilatest választja, Kovács Gabica is elküldte nekünk pilates-szel töltött idejét és Dóczi Ági is hű maradt a jógához. Az erősítő edzéseket is sokan választották, dr. Vass Viktor, Tóth Kitti, Hevesi Gabi és Patalenszki Ibolya is erre szánta szabadidejét. Két keréken ezúttal dr. Várnagy Éva gyűjtötte az órákat, méghozzá a csodás Hollandiában.

A csapat lélekben már készül a következő megmérettetésre: hamarosan újra együtt futunk az Ultra Tisza-tó 111 versenyen. 🙂

montázs_0523-1

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!