Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Felhúztuk a nyúlcipőt

A gyönyörű tavaszi idő nagyon sok munkatársunkat ösztönzött arra, hogy futócipőt húzzon, olyanokat is, akik ebben az évben inkább más mozgásformát választottak. Így tett orvosaink közül dr. Somos Éva, dr. Keszthelyi Gábor, dr. Pulai Judit, dr. Uzonyi Diána is, sőt még dr. Farkas Kitti is, aki alig két hete hozta világra iker babáit. Igazi példakép. 🙂 Munkatársaink közül Kecskés Fati, Kővári Zsófi, Illyés Olga, Pozsonyi Dóra, Tuba Viki, Molnár Szilvi, Csernák Hajni, Kiss Anikó, Felméry Timi, Hamar Kitti és Erős Reni is a szabadban rótta a kilométereket, így gyűjtve a sortolással töltött órák számát. Balogh Briginek is külön gratulálunk, hiszen hétvégén a Balatonon futotta le idei első félmaratonját, ahová kolléganőink közül többen is elkísérték, hogy szurkoljanak neki.

Amellett, hogy külön-külön sokat futottunk, nem hagytuk ki az elmúlt héten a Futóklubot sem, amiről mindenki csupa jó élménnyel távozott. Szeretnénk külön köszönetet mondani Dolmány Fanninak, aki amellett, hogy a Futóklubok alkalmával egyre jobb eredményre ösztönöz minket, 9,5 órányi futást „ajándékozott” nekünk, hiszen hétvégén a Balaton Szupermaraton félbalatoni távján indult, két nap alatt összesen 95 km-t futott. Elképesztő. 🙂

Úszóklubunk is tartja népszerűségét, a korán kelés már nem is akadály senkinek. Hétről hétre sikerül a munkatársainknak valami újat tanulniuk és fejlődniük. Az úszás az Úszóklubon kívül is népszerű volt az elmúlt héten, dr. Keszthelyi Gábor, dr. Uzonyi Dia, dr. Somos Éva, dr. Pulai Judit, Héjja Dorka és Kecskés Fati is ellátogatott az uszodába.

A jó időben a túra sem maradt el, sok mozgással töltött óráról és gyönyörű tájakról küldött képekkel együtt számolt be dr. Vass Viktor, dr. Fekete Zsuzsi, Kiss Annamari és Erős Reni is.

A Bátrakért és persze, testi-lelki egészségükért sportoltak még munkatársaink: a súlyzós erősítést választotta Patalenszki Ibolya, Hevesi Gabi, Vass Zsolti, Szilágyi Dalma és Pozsonyi Rebeka is. A jógát dr. Vass Viktor, dr. Somos Éva is Dóczi Ági választotta, dr. Kemény Viki síeléssel, Ellenbacher Ági pedig kézilabdázással gyűjtötte az órákat a Bátrakért.

montázs_0328

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!