Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Síelés minden mennyiségben

Az elmúlt héten több munkatársunknak is nagyot ugrott a sporttal töltött óráinak száma, hiszen többen szabadidejüket a havas lejtőkön töltötték. A heti több napon át tartó, egész napos síeléssel sok-sok órát gyűjtöttünk a közösbe, aminek nem csak ezért örülünk. A téli sport mindig nagyon izgalmas, kiszakít a hétköznapokból, a különleges mozgás és a friss levegő pedig nem hasonlítható össze mással. Szerencsére mindenki épségben, sérülés nélkül tért vissza. Dr. Uzonyi Diána, dr. Pulai Judit és Kiss Anikó is az elmúlt héten élvezhette a hegyi levegőt és a gyönyörű kilátásokat.

Természetesen többi munkatársunk sem pihent, itthon is pörgött a mozgás. Dr. Várnagy Éva mindig lenyűgöz minket rúdtánc tudásával, amiről fotót is küldött nekünk. (Kattintsatok le a képre a nagyításhoz.) Dr. Vass Viktor jógát és konditermi edzést küldött, dr. Keszthelyi Gábor a futást, kerékpárt és úszást kombinálta, dr. Bodnár Eszter, Bodon Judit, Tuba Viki és Szerencsés Timi az otthoni tornát űzte, Hevesi Gabi, Patalenszki Ibolya és Pozsonyi Rebeka pedig erősítő csoportos órákkal gyűjtötte az órákat.

Nagyon büszkék vagyunk dr. Bajnok Évire és asszisztensére, Szilágyi Dalmára, akik egy 7 órás havas teljesítménytúrát tettek meg (Dalma most csatlakozott a programhoz, ennek is nagyon örülünk!)

Élménykülönítményünkhöz csatlakozott még ezen a héten Bouhar Reni is, aki máris sok-sok edzőtermi erősítő edzésről számolt be nekünk. Így tovább, Reni!

A futók sem lazsáltak, Csernák Hajni, Greguss Timi, Szász Vivi, Bálint Évi és Balogh Brigi is gyűjtötte a kilométereket.

Nagy öröm, hogy a téli hidegben is ennyien aktívak, vajon mi lesz, ha kitavaszodik? 🙂

montázs_0131

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!