Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Töltődés a szabadban

Az elmúlt hetünkre tekintve azt mondhatjuk, igazi feltöltődés volt mindenkinek, sokan sportoltunk a szabadban, kihasználtuk a friss, tavaszi időt.

Népszerű volt két keréken gyűjteni az órákat és kilométereket: biciklivel tekert dr. Csermely Gyula, dr. Vass Viktor, Petrovics Oti és Szimán Petra is. Petra most csatlakozott a csapathoz, nem kevesebb, mint 70 km biciklizéssel, nagyon örülünk neki! 🙂

A futás persze nagy szerelem, a csapatban többen is vannak, akik egy hetet sem hagynának ki, főleg ha ezt végre a friss levegőn tehetik. Dr. Bodnár Eszter (egészen Franciaországból küldte a kilométereket és órákat), itthon pedig dr. Pulai Judit, dr. Bajnok Évi, dr. Somos Éva, Kiss Anikó, Hevesi Gabi, Kecskés Fati, Kővári Zsófi, Tuba Viki, Illyés Olgi, Csernák Hajni, Pozsonyi Dóra, Hamar Kitti és Balogh Brigi is futott a Bátrakért.

Az RMC Futóklub múlt heti alkalmát is ki kell emelnünk, hiszen a közös futás örömét Tuba Viki fokozta tovább, aki a résztvevőket isteni fogásokkal várta otthon a mozgás után, amihez dr. Csermely Gyula is csatlakozott.

Az erősítő edzések hívei, Patalenszki Ibolya, Héjja Dorka és Pozsonyi Rebeka is gyűjtötte az órákat különböző csoportos órákon. Ibolya mindezt túrával is kiegészítette, és Kovács Gabica is a természetet, vagyis a túrát választotta ezúttal. Igen népszerű lett a jóga is, dr. Somos Éva, Greguss Timi és Molnár Szilvi is jógával kapcsolódott ki.

Mindezek mellett volt, aki a megszokottnál különlegesebb mozgásformát választott, dr. Várnagy Éva szokásához híven rúdtáncolt, dr. Kemény Viktória pedig május elsejei családi hagyományhoz híven kenutúráról számolt be nekünk.

montázs_0502-1

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!