Futás :)

Kedves ismerőseim, támogatóim! Tegnap egyik kedvenc helyemen futottam csodaszép időben. Számomra ez a béke szigete. Kikapcsol, feltőlt és a futás csak hab a tortán.  Szép napot kívánok és sikeres felkészülést :) :)  Szilvi :)

További blogbejegyzéseim

Hét indító 10 km

Kedves ismerőseim, támogatóim! A hetet futással indítottam. Szerencsém volt felhős volt az ég és gyenge szellő fújdogált nagyon kellemes volt.  Bodza, akácvirág, hárs keveréke kísért az utamon. Teljes feltöltödés mondhatom :) egy laza séta a végén és pár fotó. Szép napot és hetet kívánok mindenkinek!

Laza futás

Kedves ismerőseim, támógatóim! A hétvégét egy laza futással zártam. Minden tökéletes volt. Az időre egy szavam sem lehet :) A futás végén ugy mentem haza mint akit kicseréltek. Feltöltődve, boldogan,lelkibéke szertem :)  Szép estét kívánok mindenkinek! Szilvi :) :) 

15

Kedves Ismerősei, tamógatóim! A hétvégét egy laza  futással zártam.  Az égiek nem voltak velem, de hát egy kis eső ugye nem tarthat vissza. Nem mondom, hogy száraz maradtam mert volt, hogy ugy esett mintha dézsából öntenék. De sebaj szeretjük :) szerencsére egyéb égi jelenség nem volt mert max az ami visszatart miután erdős részen sok sok fa társaságában futok. :) Végére felfrissltem teljesen ...