MELK 6,40km (74,27km)

Sziasztok! Sokan érdeklődtetek hogy megy a futás. Sajnos 11napja nem futottam, ennek több oka van: 3 napra hazautaztam családi okok miatt, Amikor hosszabb pihenőm volt mindig ment a hajó (most is), s nem volt lehetőségem futni? Ma reggeli után volt 1,5h szabadunk, így 6,4km-t tudtam futni!  Egy kis részlet: legalább 1,5h szabadidőre szükségem van 5-6 km-hez, mert futás után a fürdés-hajmosás-hajszárítás időigényes!!⏳ Még messze van a vége, de megcsinálom! ☺️ Köszönöm a nagylelkű adományozást, nagyon szép összeg gyűlt eddig össze!? Most sietek aludni, hogy vacsin 120%-os lehessek!☝? Köszönöm, hogy benéztél!? Süssön rád a Nap!??☀️?

További blogbejegyzéseim

KÖSZÖNÖM!!❤️??

Nagyon szépen köszönöm az eddigi adományokat.??❤️☺️ 410 013 Ft adományt küldtetek eddig! Szenzációsok vagytok! ? Ne feledjétek még van egy kis időnk (1hét) adományozásra így, aki szeretné támogatni a kampányom még megteheti!??? Nagy ölelés nektek!❤️

❤️?200 km TELJESÍTVE!!?❤️ (200,93km)

Sziasztook! Ma sikeresen lefutottam az utolsó km-eket! Azonban 2 teljes hetünk van még adományt küldeni a gyerekeknek!! Aki szeretne támogatni még megteheti! ? Nagyon nagyon szépen köszönöm az eddigi támogatást!!❤️??

???‍♀️+11,01km Vép-Bozzai (197,6km)???‍♀️

Kedves Olvasó!?? 11,01km a mai nap s már csak kevesebb, mint 3 km van a kitűzött cél eléréséhez!!☺️☺️☺️❤️ Juhhheeee?❤️