Varga J. Richárd Blogbejegyzések

2019. 06. 20.

20.June – Grisvågøya – Tustna 
28,3km 853,3km/4600km

Néhányan azt gondolják ez csak egy nyaralás, kèjutazàs… csodás helyek, szép fotók.. a nap mindig süt… De azt kell mondjam tévednek!
Nem könnyű napi 6-9órát evezni… esőben és szélben is… A 60-70kg-os kajakot vízsn és szárazföldön is bonyolultabb mozgatni mint gondolnád… nem mindig homokstrandon kell kihúznom a kajakot, néha sziklán vagy kövesparton….EGYEDÜL!
Igen, én választottam, mert úgy tudom nem csinálta még senki, mármint az egész útvonalat, és hiszem hogy meg tudom csinálni!
De nehéz meló! És nehéz meló az adományok gyűjtése a Reddbarna és a Bátortábor alapítványoknak, akik rászoruló gyerekeken segítenek. Kérlek, adományozz annyit amennyit tudsz!
Köszönöm! 😊

Some people think, it’s just a “holiday trip”, a joyride… nice spots, nice photos… The sun is always shining onto me.. But I have to say, they are wrong… It’s not easy, every day 6-9 hours pure kayaking, in rain and wind also… moving the 60-70kg kayak both in water and on land is difficoulter than you think… It’s not always sandy beach where I need to pull to land, sometimes on rocks or stonebeach… AndALONE!
Yes I choose this, because I guess nobody did it before, I mean the whole trip, and I belive I can do this! But it’s a hard work! And hard work to collect donation for Reddbarna and Bátortábor… 2 organisations, which helps children. Please give so much/less You can!
Thanks! 😊