Annapurna bátrai Blog posts

Egy átlagos edzés (Usual training)

Kedves olvasók és támogatóink! (English below)
Egyre jobban közeleg a nepáli utunk és evvel együtt az edzések is keményebbek. Szeretném megosztani veletek, egy átlagos hétvégi futásomat. Egy 15,5 km-es szakaszon futottam most, amit sikerült egy közepes tempóban 80perc alatt teljesítenem. Hétvégente mindig a hosszú futásé a terep, szerdánként tájfutó-edzésen erősítés, és még falmászás is a változatosság kedvéért.

Továbbá, ott leszek a SPAR Budapest Marathonon, igaz nem a teljes távot tervezem lefutni de evvel is szeretném magam kihívások elé állítani. Sikerült elérnünk az 51%-ot, így már szinte csak a fele hiányzik, amit a ti segítségetekkel tudunk teljesíteni. Legyetek részesei ti is, és kövessetek nyomon a továbbiakban! Péter

As our trip to Nepal is getting closer, our training is also getting harder. I’d like to share with you my usual training. This time I was running for a 15,5km distance in an average pace, in just 80min. During weekends, I run for long distances, while on weekday I attend orienteering-training, as well as climbing for a change.

In addition, I am attending the SPAR Marathon organized in October, in Budapest. Although I am not going to run the full distance, still I’m putting myself into challenges.
We’ve reached 51% of our fundraising goal so far, meaning that only half is left. With your help we are able to achieve this goal!
Be part of it, and follow us for more! Peter

10.09_run

Péter futás 15.0 km 01:20:00 1218 kCal

Annapurna bátrai

(Magyar) Annapurna körút
hiking
Donate now!