Paár Claudia Blog posts

Garmin SkyRun

Sziasztok!

Ma egy elképesztően jó futóversenyen vettem részt a Maratonman szervezésében. A versenyközpont és a rajt a Szépjuhásznénál volt, a gyermekvasút megállójával szemközti oldalon, és egészen az Erzsébet-kilátóig kellett felfutni.

4,6 kilométeres távon indultam, amit utólag egy ici-picit bánok, mert úgy érzem, könnyen ment volna a 7K-s pálya is. Reggel azzal a gondolattal keltem, hogy ilyen terepen, ilyen napsütéses időben igazi élményfutást csapok, épp ezért zenét sem vittem magammal. Igyekeztem magamba szívni a környezetemet, a lehullott őszi falevelek illatát, a távoli ködös tájak látványát. Mindenkinek szívből ajánlom, hogy egyszer látogasson el ide (ha nem is egy verseny keretein belül) és élvezze ki a természet adta kincseket.

Összesen 170 méter magasságemelkedés volt ezen a vonalon, ami az utolsó körülbelül 300-400 méteren, a közvetlenül a kilátóhoz vezető szakaszon durvult be leginkább. Gyilkos volt, komolyan! Az a fajta meredekség, ahol már-már energiatakarékosabb és gyorsabb sétálni. 🙂

24 perc 51 mp alatt teljesítettem a távot, ami jelenleg a női 5.helyezéshez volt elegendő, de elégedett vagyok vele, hiszen ez volt életem első ilyen jellegű versenye és a második hegymenetes futása.

Kellemes (kilométerekben gazdag) hosszú hétvégét kívánok mindenkinek! 🙂

IMG_2560IMG_2583Snapseed-6

Paár Claudia

34th Telekom Vivicittá Spring Half Marathon
Individual half marathon
Donate now!