Paár Claudia Blog posts

Otthon, édes otthon!

Sziasztok!

Szerdán végre hazalátogattam Győrbe, a szülővárosomba, mégpedig nem is akármiért! Édesapám most ünnepelte az 50. születésnapját – innen is mégegyszer isten éltesse sokáig! – és egy meglepetés bulival készültünk neki. Az este nagyon jól sikerült – egyeseknek talán túl jó is 😉 – igazi zenés-táncos mulatság kerekedett a családi vacsorából.

Mivel vasárnap futóversenyre megyek, ezért az alváshiány nem tántoríthatott el az edzéstől. Csütörtökön a nyári melegben, de az ősz színeiben végre azon az útvonalon futhattam, ahol sok-sok évvel ezelőtt elkezdtem ezt a sportot. Habár még nyomokban éreztem az esti egy-két-három koktél hatását, de egész jó időt sikerült futnom. 6,13 kilométert futottam 4:59/kilométeres átlagos mozgási tempóval.

Ma nehezebben indultam neki a távnak, de végül az aranysárga napsütés győzedelmeskedett, és hála az égnek, hogy így lett, ugyanis rég mentem ilyen jót! Csak úgy vittek a lábaim és az a sok környéken szerzett szép emlék. 🙂 A tegnapi távot így 4:48/kilométeres átlagos mozgási tempóval sikerült megtennem.

Maradjon ez a szép idő a vasárnapi versenyig!

Ui: Azért átlagos mozgási tempót jelölök meg a bejegyzéseimben, mert az órám érzékeli, ha megállok valamiért (piros lámpa, autó, túristák a Lánchídon…), de nem szünetelteti azonnal az edzést. Így az edzések végén meg tudom nézni az átlagos és az átlagos mozgási tempómat is. 🙂

FullSizeRender-3-2IMG_3032-1

Győr futás 6.0 km 00:29:54 303 kCal

Paár Claudia

34th Telekom Vivicittá Spring Half Marathon
Individual half marathon
Donate now!