RMC Blog posts

Beléptünk az utolsó hónapba

Idei Élménykülönítmény programunkat februárban kezdtük és szinte hihetetlen, hogy már ráfordultunk a célegyenesre. Pontosan egy hónap van hátra a kitűzött célig, hogy november végéig gyűjtjük a sporttal töltött órákat a Bátraknak.

Elképesztően jó érzés, hogy ez idő alatt munkatársaink lelkesedése egy cseppet sem hanyatlott, épp ellenkezőleg. Az elmúlt hét beszámolói is ezt tükrözik. 🙂

Az indián nyár utolsó napjait sokan töltötték a szabadban. Dr. Jáky Renáta, dr. Lengyel Csongor, Dr. Bajnok Évi, Dr. Várnagy Éva, Baritz Tomi és Hidvégi Andris is túrázott. Dr. Molnár László utazott is a kellemes időért, Valenciában teljesítette a félmaratont a Medio Maratón futóversenyen.

Többen döntöttek úgy, hogy a szabadtéri futást edzőtermi erősítéssel kombinálják, így tett Dr. Pulai Judit, Hevesi Gabi, Simon-Erős Reni és Tuba Viki is. A konditerem az elmúlt héten egészen népszerű volt, dr. Vass Viktor, Végh Imola és Patalenszki Ibolya is az erősítést választotta.

Nagy öröm, hogy Kiss Anikó is túl van a gyógyuláson, hiszen íngyulladással küzdött, mindkét lábában. Az intenzív sportolást emiatt kímélő mozgásformákra cserélte, jógára, úszásra és nyújtásra. Ez meghozta az eredményt és ezúton köszönjük neki, hogy ezzel is rengeteg órát gyűjtött a Bátraknak a 6 hetes regeneráció alatt is! 🙏

montázs_1031

RMC

Milliót a millióért
Special team
Donate now!