Csima Melinda

Írj magadról valamit!

Money raised 154 833 Ft
Campaigns 1 db
Blog posts 11 db

Campaigns (1)

Sport

Csima Melinda

(Magyar) 36. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál

Closed

154 833 Ft Goal 150 000 Ft 103 %

Blog posts (11 )

Spar Maraton

Megfutottam ezt a híres távot, a 42,196 km-t! 4 óra 18 perc 22 sec alatt. Köszönöm az élménykülítménynek a drukkolást! Jól esett, segített, töltött! A Bátor Táborosoknak jó munkát kívánok! 

Házi Maraton!

Az utolsó hosszú távú edzésnek indult, 35 km volt a terv. Aztán addig köröztünk a dombokon, hogy 38,5 km-nél tartottam az utcánkban, hát  3,5 km-ert cak nem hagyok ott!! Így meglett életem első maratonja - "házi" körülmények között! 

Hard Dog Race

Lett nekem egy évvel ezelőtt egy új szenvedélyem, a kutyás akadályverseny! Szeptember 18-án, Vácdukán, gyönyörű időben, profi szervezéssel, változatos terepen futottunk Bodrival, a kölcsön kutyámmal. Délután még rátettünk erre a versenyre egy félmaratont!!

Velencei-tó pipa!

Még tavasszal beneveztem a Happy Hippie futóversenyre, a Velencei-tó körre. Egy kedves nagytarcsai futótársammal gyürköztünk neki a távnak. Két dolgot akartam megtapasztalni: az aszfaltot és a meleget. Mindkettőt sikerült!  Az első 15 km nagyon jól ment, aztán úgy éreztem, jobb ha lassítok, jobban tudom tartani a pilzust és a légzést. Útközben találtunk utcai csapot, ahol negyon jól esett lehűsíteni magunkat, ...

32 km hosszú gyöngysor

Augusztu 15-én 5:30-kor elindultunk edzeni a Nagytarcsai Kocogók csapatából 4-en. Az első 4 km szokás szerint nagyon nehezen ment, nem is éreztem úgy, hogy menni fog a két 16 km-es kör.  Az első kör után frissítettünk egy falusi kútnál, úgy éreztem, ha nem is gyors tempóban, de tudom folytatni a futást. Igazából nem volt holtapontom a 30 km alatt. A végeredmény egy szép "gyüngysor" lett a ...

Virtuális verseny 30 km

A hétvégén együtt edzettünk a helyi futó közösség pár tagjával a maratonra. 30 km volt a következő próbatétel. Reggel 6 kor indultunk neki a távnak, kellemes volt az idő, láttunk többször őzikéket, jókat beszélgettünk. 8 után már elindúlt a meleg. A 24. km-tól kikerültem a komfort zónámból, így mentem tovább.  Több hónapja beneveztem egy virtuális versenyre ...

NightRun félmaraton Budapest

Júliusból augusztusba forduló éjszakán lefutottam egy félmaratont. Szépnek mutatta magát a kivilágított Budapest, de a rakpartok milyen hosszúak! Ekkor futott át az agyamon a gondolat a 10. km-nél, hogy akarom én ezt a maratont??? És a 21. km-nél pont kellemesen elfáradtam és még ennyit futni.. Szóval néha gyötörnek kétségek :-)! Kétszer is felfutottunk a várba, ami nekem kimondottan tetszett a  ...

Futás és előadás Csécsei Zoltánnal, és mini triathlon

A Nagytarcsai közösségi kocogók csapata meghívta előadónak Csécsei Zoltánt. Sok hasznos tanácsot mondott el és mesélt magáról, amit ugyanúgy élveztünk. Futottunk közösen 5 km-t, lehetett tőle közben is kérdezni. Délután még át bicikliztem a XVI. kerületbe és úsztam egy órát. Mondhatjuk, hogy keresztedzésként meg volt egy mini triathlon.

1 nap alatt lefutottam a Maratont!

2 részletben, de lefutottam július 24-én a maratoni távot! Akartam érezni, hogy milyen érzés lesz utána a lábamban. Reggel futottunk 26 km-t 3 óra alatt az edzőtársaimmal, este meg  lassabban 16 km-t. Nem volt különösebb gondom, fáradságom utána.  

A kezdet…

Sorry, this entry is only available in Hungarian.

Newsletter

Sign up, don’t miss the latest news on Élménykülönítmény and Bátor Tábor! We won’t spam you, however, you can get to know everything about our community programs, trainings, races and learn how your fundraising can change the lives of severely ill children.

Subscribe newsletter