Bátor Tábor Alapítók

Bakóczy Szilvia

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

Sok év telt el azóta, hogy létrehoztuk a Bátor Tábort. 11 év. Alapítóként hihetetlenül jó érzés látni, hogy hova fejődött mostanra a program. A tábor jelenlegi működése, színvonala, hosszú távú fenntarthatósága legmerészebb álmainkat is felülmúlta.

Mivel régóta futok hobbiból, és a második kislányom születése óta eltelt annyi idő, hogy tavasszal újra el tudtam kezdeni az edzéseket, magától értetődő volt, hogy idén én is rajthoz állok, ahogy az is, hogy ezt az alapító társaimmal együtt szeretném megtenni. Egyszer talán majd egyedül is lefutom azt a sok kilométert, de egyelőre ez még csak terv és remény.

2012. október 7-én, a 27. Spar Budapest Maratonon azért indulunk, hogy a Bátor Tábor lakóinak minél több támogatásuk legyen. Kérlek, állj mellém Te is, fogadd örökbe egy kilométeremet, egy-két ezer forint felajánlásával. A futásom csak a Te támogatásoddal lehet sikeres.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 254 250 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
254 250 HUF

Támogatóim (6)

BK
BZ
XY
XY
ZT
XY