Diétás Katicák

Czemmel Evelyn

28. Spar Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Óvónőként nap, mint nap találkozom gyerekekkel és tapasztalom, hogy mennyire jó egy légtérben lenni velük, miközben jól érzik magukat. A Bátor Tábor is egy ilyen sziget a gyerekeknek, ahol elfeledhetnek mindent és “csak” jól érezhetik magukat.

Jómagam még nem tudtam mosolyt csalni a táborlakók arcára, de remélem, hogy a háttérből, futásommal segítve őket, ez meg fog történni a jövő évi turnusokban.

Ezért vállalkoztam a csapatommal arra a nem kis feladatra, hogy elmegyünk edzeni és futni, ilyen módon nem csak személyesen tudok segíteni a kis gyerkőcöknek, hanem közvetett úton is. Ez igazi kihívást jelent, hiába vagyok sportkedvelő, ám amikor a célt magam előtt látom lebegni, egy csapásra fogynak mögöttem a kilométerek.

Kérlek titeket fogadjátok örökbe “verseny”-kilométereim, segítsétek ilyen módon a kis bátrak nyári kikapcsolódását. Ők nálam sokkal keményebb harcot vívnak.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Csapat eddig gyűjtött: 189 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

 • okt 11
 • KW

  Katicabogár Waldorf Óvoda

  - támogatja Czemmel Evelyn kampányát

 • Sze 12
 • Helmeci Ákos

  10 000 Ft-tal támogatja Czemmel Evelyn kampányát

  Fuss Forrest :D Hajrá csajok!

Versenyek (1)

28. Spar Budapest Maraton
14 000 HUF

Támogatóim (2)

KW