Élmény a négyzeten

Korn Anita

27. Spar Budapest Maraton / Maraton váltó

„Elmondhatatlan! Nagyon ajánlom, ha egy kis lélekmosásra, őrült jó társaságra és csodaszép dolgokra vágysz:)” – ezt az üzenetet Váczi Virág kolleganőmtől, barátnőmtől kaptam, amikor arról kérdeztem sms-ben, hogy érzi magát a szabadsága alatt.

Virgó idén nyáron a Bátor Táborban önkéntes „cimbiként” tett meg mindent azért, hogy a daganatos beteg gyerekek igazi élményt kapjanak. Tőle színházi, színjátszós élményeket. A kicsik és kicsit nagyobbak lehettek hercegnők, kalózok vagy épp koboldok – bárki bőrébe belebújhattak, és közben a saját bőrükben is egyre jobban érezték magukat. Mert az élmények gyógyítanak. Ezt én is sokszor láttam, amikor beteg gyerekekkel forgattam. A Bátor Tábor pedig telis-tele van élményekkel.

„Na, de mit tehetnék én?” – kérdeztem Virgót, amikor még mindig tele a ’csodaszép dolgokkal’ visszatért a szerkesztőségbe. „Gitározni és énekelni nem tudok, a színházban pedig maradok a nézőtéren…” „Viszont futni tudsz, ezt teheted!”

Szóval ezért futok én most. És minden egyes kilométerrel, amit Önök, Ti örökbe fogadtok pár ezer Ft felajánlásával, egy daganatos beteg gyerek közelebb kerül ahhoz, hogy sok-sok élményt, törődést, önbizalmat, és gyógyulásba vetett hitet kapjon a Bátor Táborban. Így mindannyian egy picit „cimbinek” érezhetjük magunkat.

Adománygyűjtési cél:

200 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 154 000 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

27. Spar Budapest Maraton
154 000 HUF

Támogatóim (14)

TD
KA
ST-
SM
FB
MA
SB
HI
KJJ
AZ
HL
MA
VV
FA