Somlyai László

Kazinczy 200 emléktúra / teljesítménytúra

Egy éve találkoztam először az Élménykülönítménnyel egy barátomnak köszönhetően, aki akkoriban már futóként és önkéntesként is támogatta a Bátor Tábor munkáját.
Nagyon tetszet az alapötlet, miszerint úgy támogassuk súlyosan beteg gyermekek élményterápiás táboroztatását, hogy jelképes örökbefogadásra ajánljuk fel egy sporteseményen leküzdendő kilométereinket. Azaz vállaljuk, hogy képességeinkhez mérten valami komolyat magunk is véghez viszünk a cél érdekében!
A Bátor Táborban is pontosan ez történik. A kórházi falak közül kiszabaduló gyerekek a sikerélményt biztosító programoknak köszönhetően tapasztalják meg, hogy súlyos betegségük ellenére igenis képesek komoly dolgokat megtenni, kihívásokat leküzdeni.

A Kazinczy 200 emléktúrán a Bátor Tábor jótékonysági sportolójaként állok rajthoz, azaz 200 kilométernek keresek jószívű örökbefogadókat. Ez egy teljesítménytúra, amit minden év júniusában a Zempléni-hegységben rendeznek meg és a jelentkezők 55 órát kapnak 206 km megtételére gyalog/futva.

Adománygyűjtési célom 150,000 Forint.
Kettőszáz kilométer leküzdése sok-sok megtett kis lépés eredménye lesz. Ehhez hasonlóan az adománygyűjtési cél teljesülése is lehet sok-sok kis örökbefogadás eredménye, egy kávé, egy mozijegy ára is rengeteget segíthet a beteg gyerekek élménygazdag táboroztatásában!
Ha szimpatizálsz az ötlettel, szeretnél egy jó ügy mellé állni vagy részese lenni egy 200 km-es túrának, akkor kérlek segíts Te is célom elérésében! 🙂

Köszönöm!

Adománygyűjtési cél:

150 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Eddig gyűjtött: 10 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

 • ápr 16
 • SL

  Somlyai Lászlóné

  - támogatja Somlyai László kampányát

  Sok sikert!!!!
 • ápr 14
 • SL

  Somlyai László

  5 000 Ft-tal támogatja Somlyai László kampányát

  Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt, csak az első lépcsőfokot.
Támogass!

Versenyek (1)

Kazinczy 200 emléktúra

Támogatóim (2)

SL
SL