Metlife Biztosító csapat

Suba Zsolt József

29. SPAR Budapest Maraton / Flora Maratonstaféta (4 fős maraton váltó)

Kedves Ismerőseim, Barátaim!

Többen tudjátok, hogy családom és én is nagyon fontosnak tartjuk az egészséges életvitelt, melynek része a minőségi táplálkozás és a rendszeres sportolás. Amennyire időnk engedi: futunk, kerékpározunk, túrázunk.
Természetesen nagy kihívás számomra a Spar Maratonon való első részvétel, de csapattársaimmal szívesen vállaljuk ezt a nemes „feladatot”, hiszen adományunkkal mosolyt csalhatunk azon gyermekek és szüleik arcára, akik örök emléket visznek haza a szívükben a Bátor Táborból.
Az Alapítvány 13 éve komplex terápiás, rekreációs programokat kínál daganatos, cukorbeteg és egyéb krónikus beteg gyermekek és családjaik részére. A tábor minden programja lehetőséget nyújt a gyerekek önbizalmának növelésére. Célja, hogy lakói felfedezzék saját lehetőségeiket és visszanyert önbizalmukkal kiegyensúlyozottabb hétköznapokat élhessenek meg szeretteik körében.
Örömmel csatlakozom a Bátor Tábor lelkes futócsapatához, hogy az Élménykülönítmény tagjaként teljesíthessem vállalt kilométereimet.
Szeretnék Veletek együtt legalább 200.000 Ft-ot összegyűjteni, hogy a gyermekek a tábor után lélekben megerősödve folytathassák küzdelmüket egészségük visszanyeréséért.
Kérlek, segíts Te is adományoddal, kilométereim jelképes örökbefogadásával, hogy még több gyereknek okozhasson a Tábor életre szóló élményeket!

Köszönöm megtisztelő figyelmedet és támogatásodat!

Suba Zsolt
MetLife Biztosító Zrt.

Adománygyűjtési cél:

750 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

  • Csapat eddig gyűjtött: 680 928 HUF

Hírfolyam szűrése:

Versenyek (1)

29. SPAR Budapest Maraton
12 500 HUF

Támogatóim (2)

XY