Beke Károly

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál / Egyéni maraton (42,195 km)

A Spar Budapest Maratont eddig háromszor teljesítettem. Először csapatban, majd kétszer egyéniben. Volt olyan év, amikor egyéniben és csapatban is futottam. Ez a tavalyi, amikor hosszú idő után újra az Élménykülönítmény tagja lehettem.

Idén futok neki negyedszer a Spar Budapest Maratonnak. Az eddigiekből két alkalmat már a jótékonyságra szántam. Mindkétszer a Bátor Tábor javára. Most is így teszek, de most fura módon a harmadik egyéni versenyemen leszek egy jó csapat tagja. A harmadik egyéni maratonom lesz az, amikor egyedül vágok bele az adománygyűjtésbe. Egyben ez a verseny lesz az, amikor konkrét céllal teszem ezt.

A Bátor Tábor dolgozói, orvosai, önkéntesei és támogatói valóban életeket változtatnak. 2001 óta súlyosan beteg gyerekeknek és családjaiknak nyújtanak sorsfordító élményeket, erőt, eszközöket az élethez, a gyógyuláshoz. Mindezt ingyen. Mondhatni, a Bátor Tábor a krónikusan beteg gyerekeket vezeti vissza a gondtalan gyerekkorba.

Egy lassan 10 hónapos csodálatos, egészséges kisfiú édesapjaként még átérezni sem tudom, hogy mekkora segítséget jelent ez a tábor. Csak látom az eredményeiket, hogy egy-egy családnak, gyereknek mit jelentenek az élményterápiás foglalkozásaik.

Éppen ezért bízom abban, hogy az újabb maratoni utamon sokan csatlakoznak hozzám, és támogatásukkal segítenek elérni a célomat. Azt, hogy összegyűjtsek 250 ezer forintot azért, hogy azok a szegény, hátrányos helyzetű és krónikus betegséggel küzdő gyerekek is elutazhassanak a hatvani táborba, akiknek erre nincs pénzük. Ez a harmadik maratonom célja. Ez az, amiben várom mindenki segítségét. Legyen az ötszáz forint, vagy ennél sokkal-sokkal több.

A segítségnyújtásban minden apró lépés számít. Ugyanúgy, mint egy maratonon. Akkor mehetünk, ugye?

Adománygyűjtési cél:

250 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Eddig gyűjtött: 14 500 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

 • Sze 18
 • XY

  XY

  - támogatja Beke Károly kampányát

 • XY

  XY

  - támogatja Beke Károly kampányát

 • NA

  Nagygyörgy András

  2 000 Ft-tal támogatja Beke Károly kampányát

  Suhanj csak!
 • Sze 16
 • VA

  Vizi Anita

  1 000 Ft-tal támogatja Beke Károly kampányát

  Szuper kezdeményezés Karesz! Csak így tovább!
 • Sze 15
 • KZ

  Kész Zoltán

  4 000 Ft-tal támogatja Beke Károly kampányát

  Hajrá Karcsi!
 • Sze 12
 • SZ

  Szele Zsófia

  2 500 Ft-tal támogatja Beke Károly kampányát

  1%-nyi hajrá! :)
Támogass!

Versenyek (3)

32. SPAR Budapest Maraton®Fesztivál
31. SPAR Budapest Maraton®
24 000 HUF
27. Spar Budapest Maraton
172 000 HUF

Támogatóim (6)

XY
XY
NA
VA
KZ
SZ