Legoza Éva

Mesterek és tanítványok - Az úszók tizedszer fognak össze a Bátor Táborért / hosszú távú úszás

Hat éve veszek részt jótékony célú úszórendezvényeken. Az idei év azonban különleges: úszásommal egykori mesteremre, édesapámra is emlékezem.

Száz éve született Rentka László testnevelő tanár, úszóedző. A „mester”, sokak Laci bácsija évtizedekig volt a debreceni gyógyfürdő elmaradhatatlan „tartozéka”. Generációk sorát tanította meg úszni, még idős korában is kifogyhatatlan energiával és szeretettel foglakozott a rábízott tanítványokkal.

László bátyámmal szívesen folytatjuk a családi hagyományt, folyamatosan gyarapítva az úszni szeretők népes táborát. A testi-lelki egészségmegőrzés és közösségépítés mellett évek óta a segítés szándéka is vezet bennünket. Sportbarátainkkal karöltve figyelemfelkeltő sportteljesítményekkel kampányolunk a súlyosan beteg gyermekek rehabilitációját végző Bátor Tábor mellett. Apánk büszkén és boldogan adná nevét a nemes cél megvalósításához. Idén a kerek évforduló méltó megünnepelésével szeretnénk hozzájárulni a gyermekek gyógyulásához.

Te is segíthetsz! Kilométereink örökbefogadásával a Bátor Tábor lakóit támogatod.

 

Adománygyűjtési cél:

100 000 HUF

Adományodat daganatos és krónikus beteg gyerekek élményterápiás táboroztatására fordítjuk. Felajánlásodat online fizetéssel, banki átutalással vagy postai csekk igénylésével is megteheted. Kattints ide!

 • Eddig gyűjtött: 47 000 HUF
Támogass!

Hírfolyam szűrése:

 • feb 18
 • PK

  Papp Katalin

  - támogatja Legoza Éva kampányát

 • TI

  Tóth Ilona

  - támogatja Legoza Éva kampányát

  Hajrá Éva!
 • feb 14
 • DRL

  Dr. Rentka László

  32 000 Ft-tal támogatja Legoza Éva kampányát

  Kecskeméti 32 km-es nagy úszásodhoz gratula bátyád, Rentka László
Támogass!

Versenyek (5)

Bátraké a medence
123 100 HUF
IV. Nyírbátori 24 órás Úszógála
11 000 HUF
Univer24 - Az úszás ünnepe
0 HUF
33 órás váltóúszás
118 400 HUF

Támogatóim (3)

PK
TI
DRL