Annapurna bátrai Blogbejegyzések

A héten már másodjára English version see below

Eljött a szokásos vasárnapi beszámolóm ideje, de most annyiban lesz különleges, hogy alább angolul is írok egy pár sort, hogy azok az ismerőseink is bele tudjanak olvasni, akik nem beszélik ékes nyelvünket. Please see the English version below. 🙂

Szintén egy hosszú és tartalmas, mozgalmas héten vagyok túl, így vasárnap estére eléggé elfáradtam. Készülök a jövőhét hétfői dublini mini maratonra, ezért minden nap egy kicsit feszegetem a határaimat. Tehát elég mozgalmas hét elé nézek, így a maratonig biztosan nem lesz időm írni, de utána lesz miről beszámolni 🙂

A héten már írtam, hogy milyen edzéseken vettem részt. Csütörtökön végül a főzés helyettesítette az edzésemet, de pénteken ismét nekiláttam. Munka után gyorsan lementem a tengerpartra, napoztam egy órát, de siettem is, mert a zumba órák kihagyhatatlanok. A meglepően meleg időjárásban egy elég izzasztó órán sikerült részt vennem. Szombaton nem volt időm elmenni a szokásos Xfit órára, ezért egy hosszabb edzést csináltam súlyokkal. A súlyzós edzéseimet általában futással kezdem, minimum 10-15 percet futok a futógépen folyamatosan. Mostanában inkább lábra edzek, és nagyon jól érzem magam a bőrömben. Van néha egy segítségem, így történt ez a mai napon is, és a mellékelt képen látható, ahogy túlléptem egy újabb határt. Addig pakoltuk a súlyokat, hogy a végén sikerült 147.5 kilogrammot( a gép ls a súlyok összsúlya) “kitolni” lábbal. Nagyon fontos, hogy minden fejben dől el és fontos az összpontosítás.

A szombati és a mai edzéseim végét pedig egy hűsítő, izomlazító úszással zártam le, illetve használtam a jakuzzi és szauna szobákat is ( egész jó wellness program :D).

A héten egyébként tervem egyszer a minimaraton előtt lefutni a 10 kilométeres távot, vagy a szabadban, vagy pedig az edzőteremben, de erről is majd beszámolok utána, hogy sikerült.

Köszönjük szépen továbbra is a támogatásokat és a megosztásokat!

So then in English as I promised. This is the second time in the week, but I think I have to share my new experiences in English as well. My last blog in English was on Thursday. I have written there, I will go to the beach or somewhere to run, but I was busy on the afternoon. I went to the unmissable zumba class on Friday because these classes are so funny, full of happiness and joy. Perfect pastime end of the day. On Saturday and today I have used to weight training. I usually start this training on the running machine minimum 10-15 minutes with continuous running. But today I have made my record. Sometimes I have somebody, who is helping to me and today I have pushed 147.5 kilo by my legs. The session break on the picture. So I think my legs are ready for the Dublin Women’s Mini Marathon on 5th June. Until I do not think so I will write, because this will be a busy training week, but after I promise I will share my experiences.

Thank you very much all of donates and support and shares. I hope you can enjoy our blog.

IMG_3621

Annapurna bátrai

Annapurna körút
teljesítménytúra
Támogass!