dr. Badics Judit Blogbejegyzések

Hétvége és futás… on… :-)

Ma úgy döntöttem, egy kicsit emelek a téten, és 6 helyett 7 kilométer futás volt a cél. Kicsit fújt a szél, bár itt a Kisalföldön inkább az a meglepő, ha véletlenül nem fúj. A napsütés viszont már kezd a kora tavaszira emlékeztetni, úgyhogy van remény. Meg arra is, hogy az a 12 km nem is olyan vészes, fél órával a 7 km-es futás után legalábbis úgy érzem, hogy simán mennék még egy kört, és közben sem haldokoltam szerencsére. Viszont nemes a cél, amiért futok, és biztos, hogy ez plusz erőt is ad.:-)

Már több mint egy hét eltelt, mióta elkezdtem a gyerkőcökért mozgolódni, jelenleg 21ezer forintnál tartok, a cél még kicsit messze van, viszont a versenyig is van még bő két hónapom, úgyhogy addig semmi sem lehetetlen. Remélem minél többen gondolják még addig úgy, hogy egy-kétezer forinttal szívesen hozzájárulnak az Élménykülönítmény céljainak megvalósításához, és azt hiszem, szépen gyarapszik az összeg. Remélem ma is lesz, aki úgy gondolja, hogy örökbe fogad tőlem pár kilométert egy kis támogatásért cserébe.

Ma is azzal zárnám, amit nem győzök elégszer hangsúlyozni: ezer hála és köszönet mindenféle támogatásért!! Nagyok vagytok!!! 😉

IMG_4365

Második futásom 7.0 km 00:48:09 418 kCal

dr. Badics Judit

Dunakanyar Félmaraton
Támogass!