Győri Kata Blogbejegyzések

HOLNAP

Holnap félmaratont futok. 

Ezt mondogatom magamnak, amióta felkeltem, hogy végre tényleg felfogjam, mert még mindig nem sikerült. Talán majd ott… amikor ott állok majd a rajtban és eldördül a pisztoly és… rettenetesen izgulok!!!
Az utolsó napok elég eseménydúsan teltek. A betegeskedés után még futottam pár kilométert a héten, az utolsó levezető edzés pedig a Margitszigeten volt, ahová a testvérem is elkísért, így amíg én futkároztam, ő hősiesen várt, vigyázott a cuccaimra, ugyanis elég hideg volt és jó rétegesen kellett felöltöznöm, nehogy visszatérjen a köhögés meg a nátha. A a türelemért és a képért is ezer köszönet neki! 🙂
Aztán megérkezett az Élménykülönítményes futópólóm, elmentem a rajtcsomagért, megcsodáltam az épülő helyszínt, beszereztem az utolsó kellékeket, egy rövidebb futónadrágot és sapkát, mert nagyon melegre kell készülnünk. 
Egy kicsit megszállottan a hét második felétől már csak a futócipőmet hordom, igazából azért, mert tényleg ez a legkényelmesebb cipőm, meg, hogy más cipő már nehogy kidörzsölje a lábamat, ilyesmik… A másik kötelező kellék az a Bátor Táboros pulcsi. Valahogy segítenek még jobban ráhangolódni a vasárnapra. 
Ami segít még az az, hogy a rajtcsomaghoz kaptunk sok kis füzetet, bennük pedig rengeteg info, jó tanács, segítség van, szóval ezeket olvasgatom és próbálom a pulzusomat 140 alatt tartani. Úgy érzem holnap is ez lesz a legnagyobb kihívás. 
Persze attól még, hogy majd’ kiugrik a szívem a helyéről annyira izgulok, elmondhatatlanul várom is! Úgyhogy már csak pár óra és itt a nagy nap! 🙂 

De ha lesz holnap annyi bátorságom, mint amikor leugrottam a pelenkaoszlop tetejéről, az pont elég is lesz! 🙂
Szorítsatok értünk! 🙂

IMG_20170907_161655

Győri Kata

32. Wizz Air Budapest Félmaraton
Egyéni félmaraton
Támogass!