Kerékfy Pál Blogbejegyzések

Elértem!

Csütörtökön lefutottam a negyedik 25-26 kilométeremet is a 100-ból! Vasárnap hozzátettem még ötöt. Ezzel megvan az elvállalt 100 km, sőt 108 is. Ennyivel járulok hozzá az Országfutás eredményéhez. Tavaly ősszel csak 45 km volt, ez jókora növekedés, de nem ígérem meg, hogy legközelebb megint több lesz. Csütörtökön egy évfordulót is ünnepeltem: 10 hónapja kezdtem el az első edzésemet, aminek 30 perc folyamatos futás volt a célja. Előtte csak 1-2 percet tudtam futni, elfogyott a levegőm.

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a támogatását, a bátorító és elismerő szavakat, a Runtasticon keresztül küldött bíztatást.

Óriási köszönet annak a 37 embernek, családtagnak, barátnak, ismerősnek, ismeretlennek, akik eddig összesen több mint 200 ezer forintot adományoztak a Bátor Tábornak az én gyűjtésemen keresztül. Nagyszerű ügyet támogatnak! Ha szabad, szeretnék még további embereket bátorítani adományozásra. Igazán csodálatos dolgot tesznek a Bátor Tábor dolgozói és önkéntesei, amikor élményeket adnak a súlyosan beteg gyerekeknek, ezzel is támogatva gyógyulásukat.

2019-Orszagfutas_65_108kmBator_Tabor-en-mar-celbaertem-IMG_7381IMG_7332

Kerékfy Pál

Gladiator Virtual Challange
400 km
Támogass!