Kerékfy Pál Blogbejegyzések

Fuss, örülj, szeress!

Nem én voltam az egyetlen, akinél akadozott a tavaszi 11. Országfutás. A résztvevők számában csúcsot döntöttünk, majdnem négyszázzal voltunk többen, mint tavaly ősszel. A megtett táv mégis “csak” 354 ezer lett, ami 50 ezer kilométerrel kevesebb az előzőnél. Pont akkor ütött be a vírus, amikor nekiindultunk. 

Ezt nem hagyhatjuk annyiban! A 11 és feledik Országfutás most, a nyár közepén van. Miért 11,5? Évente kettő van, tavasszal és ősszel. A tavasziba belerondított a járvány, és így nem volt tökéletes. Sokan teljesítettük a vállalásunkat, ha nehezen is, de összességében nem volt az igazi.

Június végén újra nekifutunk. Én is.

Nagyon-nagyon szeretném elérni, amit tavasszal nem sikerült! A járványhelyzet, a sok bizonytalanság rányomta a bélyegét mindenkinek az életére, és a Bátor Tábornak sem tudtam összegyűjteni a kitűzött 200 ezer forintot.

Pedig a Bátor Tábor működik! Online játékokkal segítenek a beteg gyerekeknek és családjaiknak, hogy egy időre kizökkenjenek a betegséggel teli mindennapokból. Nyáron is folytatják, és ehhez pénzre van szükségük, ami idén nagyon nem akar gyűlni. 

 

Kérem, hogy segítsetek, segítsenek.

11-5-orszagfutas-polo-hata-fuss-orulj-szeress

Kerékfy Pál

Gladiator Virtual Challange
400 km
Támogass!