Kerékfy Pál Blogbejegyzések

Mi lett a márciusi jótékonysági futással?

A 11. Országfutásra a kilométerek teljesítése mellett azt tűztem ki, hogy 200 ezer forint adományt gyűjtök a Bátor Tábor számára. 

Igazán csodálatos dolgot tesznek a Bátor Tábor dolgozói és önkéntesei, amikor élményeket adnak a súlyosan beteg gyerekeknek, ezzel is támogatva gyógyulásukat!

A 100 km futás mellett még 44 km gyaloglás is összejött. Nagyon nehezen ment! Nem voltam formában, előtte főleg csak futópadon futottam, ami egy kicsit se szerethető (nekem). Az utolsó három napra már bezárkóztam, és a végső harminc kilométert ismét futópadon nyomtam le.

De meglett! 

Sajnos a gyűjtés sehogy se ment. Miért? Azt hiszem, mindenki a saját és környezete problémáival volt elfoglalva. Nekem sem volt igazán lendületem, hogy sokat és meggyőzően kommunikáljak. 

Többektől azt hallottam vissza, hogy idén úgysem lesz Bátor Tábor a járvány miatt. Ez nagyon valószínűnek tűnt, de végül nem lett ennyire rossz a helyzet. Kitalálták, hogy hogyan lehet digitálisan megvalósítani a tábor céljait. A különböző online játékok nagyszerű új lehetőségeket adnak a gyerekeknek és a családoknak az élményteli közös időtöltésre, felszabadult jókedvre. A súlyos beteg gyerekek és családjaik életét a járvány idején is tudta segíteni a Bátor Tábor.

És még nincs vége! Hamarosan indulnak a nyári táborok.

Mindehhez sok támogatásra van szükségük, és a támogatások idén alig érkeznek.

 

Most ismét kérem minden barátomat és ismerősömet, hogy kapcsolódjon be, és járuljon hozzá a beteg gyerekek életének szebbé tételéhez.

IMG_6428

Kerékfy Pál

Gladiator Virtual Challange
400 km
Támogass!