Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

A szeszélyes május minket nem ingat meg

A hűvös május valakinek öröm, valakinek bánat, de egy biztos: a sport nem került háttérbe az elmúlt héten sem. Büszkék vagyunk rendszeres futóinkra: Dr. Pulai Judit, dr. Bajnok Évi, dr. Somos Éva, Kadala Zsuzsa, Kiss Anikó, Csernák Hajni, Pozsonyi Dóra, Bálint Évi, Tuba Viki, Balogh Brigi, Illyés Olgi, Petrovics Oti és Erős Reni is felhúzta a futócipőt most is, ha esett, ha fújt. Sokan a futást más mozgással is kiegészítették. A paletta biciklizéssel, görkorival, trx-szel, úszással, túrázással, erősítéssel is bővült.

Tovább színezte a felhozatalt dr. Vass Viktor konditermi edzéssel, dr. Várnagy Éva rúdtánccal, Dóczi Ági jógával, Kovács Gabica powerplate edzéssel, Olasz Merci gördeszkázással, Patalenszki Ibolya pedig crossfittel.

Természetesen Futóklub is volt az elmúlt héten, amihez résztávon dr. Horányi Dániel is csatlakozott a Margit-szigeten.

Kiss Anikó beszámolt nekünk nagyon kellemes futó élményéről: egy versenyen kislányával együtt futottak, ami nagy öröm volt és ezután lefutotta eddigi legjobb idejét 5 km-en. Gratulálunk neki!

Büszkék vagyunk Keszthelyi Gábor doktor úrra is, aki nagy triathlonista lévén májusi edzőtáborából elképesztő futás-úszás-kerékpározás teljesítményről számolt be. A május 24.-25. között megrendezésre kerülő BalatonMan versenyre készül, nagyon szurkolunk neki!

A lista még nem ért véget, ki kell emelnünk Filep-Tóth Kittit is, aki most csatlakozott idei Élménykülönítményünkhöz cardio és erősítő edzésekkel, mindezt úgy, hogy első kisbabája már a pocakjában van.

Dr. Farkas Kittiről már akkor büszkén meséltünk, amikor várandósan is kitartott a rendszeres mozgás mellett, mostanra arról számolt be nekünk, lehetősége volt ikerbabái mellett elmennie futni és nagyon jó élmény volt. Igazi fitt anyuka!

Na, és mi a következő nagy kihívásunk? Hétvégén körbefutjuk a Balatont! 13 kolléga áll rajthoz, akik már most nagyon izgulnak és készülnek a megmérettetésre. Alig várjuk, hogy beszámolhassunk az eseményekről. 🙂

montázs_0509-1

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!