Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Egyre aktívabbak vagyunk, már érezzük a tavaszt

Izgalmas hetünk volt, nagyon színes volt a sporttevékenységek palettája. Ez talán a közelgő tavasznak is köszönhető, feltöltött bennünket a napsütés. Sokan húztak futócipőt és futottak a szabadban a futópad helyett. Így tett dr. Bodnár Eszter, dr. Pulai Judit, dr. Uzonyi Diána, Kadala Zsuzsa, Kiss Anikó, Bodon Judit, Greguss Timi, Végh Imola, Tuba Viki, Balogh Brigi, Bálint Évi, Varga Szilvi és Csernák Hajni is. Sokukról elmondható, hogy a futás mellett máshogy is mozogtak a héten, például táncoltak, erősítettek vagy túráztak is.

Az elmúlt héten is irigykedve, de persze nagyon büszkén néztük dr. Vass Viktor és dr. Bajnok Évi beküldött képeit, akik a Mayo Clinic endokrinológiai rendezvényére utaztak Hawaii-ra, ahol azóta is aktívan töltötték idejüket. Napról napra küldték nekünk, hogyan és mennyit sportoltak: sok gyönyörű helyen való kirándulással és a csodálatos tengerben úszással gyarapították a csapat sporttal töltött óráit.

A kerékpár is népszerű volt: dr. Keszthelyi Gábor is ezt választotta (természetesen az úszás és a futás mellett) és Petrovics Oti is „drótszamárral” közelítette meg a Római partot – az ő szavaival élve. 🙂 A tekerés mellett döntött dr. Csapó Melinda, dr. Fekete Zsuzsi és Szerencsés Timi is, ők viszont még maradtak a szobabicikli vagy a spinning bicikli mellett.

Örülünk annak, hogy többen nagyon kreatívan választottak mozgásformát: Hegyvári Enikő télbúcsúztató jégkorizással, Baritz Tamás falmászással, Ellenbacher Ági pedig kézilabdázással gyűjtötte az órákat. Különösen boldogok vagyunk, hogy 3 munkatársunk, Pozsonyi Dóra, Végh Imola és Papp Zsófi közös túrázás mellett döntöttek.

A programban résztvevők között üdvözöljük dr. Horányi Dánielt, aki az elmúlt héten küldött először adatokat nekünk: futással, squash-sal és konditermi edzéssel szállt be. Reméljük, így folytatja a csapattal tovább! 🙂

A közös sportolás nagyon fontos nekünk, ezért ennek következő lépéseként elkezdtük szervezni az RMC-s futó- és úszóklubot is. Alig várjuk, hogy elinduljon mindkettő!

montázs_0221

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!