Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Futás panorámával

Elmúlt hetünk egyik legszebb eseménye a Panorámafutás Dunakanyar Félmaraton volt, ahol több munkatársunk is közösen futott. Dr. Horányi Dániel, dr. Pulai Judit, dr. Uzonyi Diána, Greguss Timi, Csernák Hajni, Szász Vivi, Illyés Olgi, Asbóth Hanna, Balogh Brigi és Felméry Timi is ott volt, ahol nagyon jó hangulatban, tele energiával gyűjtötték a kilométereket és a mozgással töltött órák számát. Ezt a beküldött fotók is bizonyítják. Büszkék vagyunk rájuk!

Ha már panoráma, be kell számolnunk a múlt heti RMC Futóklub eseményéről is, hiszen ez alkalommal egy különleges helyszínen, a Normafán futottak munkatársaink, majd az Erzsébet-kilátóban álltak meg megcsodálni a kilátást és készíteni néhány közös fotót. A csapathoz ezúttal dr. Fekete Zsuzsi csatlakozott új klubtagként.

A két eseményen kívül, egyénileg is sokan választották a szabadtéri futást a kellemes tavaszi időben. Dr. Vass Viktor, dr. Bodnár Eszter, dr. Somos Éva, Bálint Évi, Pozsonyi Dóra és Benyó Márti is így gyűjtötte az órákat többek között.

A jó időben a terepfutás is felkapott lett, dr. Bajnok Évi és Kiss Anikó is ezt a kemény edzést választotta. Bajnok Évi doktornőre továbbá azért is büszkék vagyunk, mert kitűzött egy célt, hogy kipróbál egy új sportot, amit meg is valósított most: görkorcsolyázni tanul, nagy vagány. 🙂 Szeretnénk kiemelni Tuba Vikit is, aki ezúttal lovaglásról számolt be nekünk, ami szintén újdonságnak számít a csapatban.

Népszerű volt a biciklitúra is, Salamon Gabi, Patalenszki Ibolya, Németh Niki is gyönyörű helyeken tekert: A velencei-tónál és Szentendrén.

Mindezeken túl dr. Lengyel Csongor és dr. Jáky Renáta is a túrát választotta, hogy aktívan töltsék a szabaidejüket, Kovács Gabica, Silling Dia, Bodon Judit, Kreiner Bence és Pozsonyi Rebeka pedig a jól bevált, erősítő edzésekkel gyűjtötte az órákat a Bátrakért.

Időközben lázasan készülünk a ránk váró futóversenyekre, izgatottan várjuk a Vivicitta Városvédő Futást, ami a legközelebbi alkalom lesz és 25 munkatársunk fog rajthoz állni (ez az egyéni rekordunk!) 🙂

montázs_0411-1

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!