Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Január 17.: Az RMC csapat már 240 órát sportolt!

Elképesztő, hogy munkatársaink mennyire kibontakoztak már az első két hétben. Az új kihívásunk még több kollégának lehetőséget adott, hogy tegyen a Bátrakért (és persze saját egészségéért).

Január közepére már elértük közösen a 240 óra sporttevékenységet, ami nagyon változatos részekből állt össze. Keszthelyi doktor hűen önmagához, rendszeres futás-úszás-kerékpározást küldött, és dr. Bodnár Eszter, dr. Bakó Dorottya, dr. Pulai Judit, dr. Vass Viktor, dr. Uzonyi Diána, Dóczi Ági, Bodon Judit, Baritz Tamás és Hevesi Gabriella is megmutatta nekünk, hogy lelkesedésük nem csak kezdeti volt. Szokásukhoz híven otthoni vagy edzőtermi edzéseket, jógát, vagy futást küldtek nekünk. Orvosaink körében ezen a héten csatlakozott dr. Fekete Edit egy kemény otthoni edzéssel, és dr. Csermely Gyula is, nem is akárhogyan: 4 nap (naponta több órás) síeléssel!

A dolgozók körében még magasabb volt az „újak” aránya, aminek nagyon örülünk! Bálint Évi, Hegyvári Enikő, Illyés Olga, Héjja Dorka, Petrovics Otília és Vass Zsolti is az elmúlt héten küldte nekünk először sportolással töltött óráik számát. Ők havas túrával, jógával, futással, otthoni edzéssel szálltak be. Jó érzés, hogy azok, akik az első napokban már gyűjtötték az órákat, továbbra is aktívak maradtak, mint Csernák Hajni, Patalenszki Ibolya, Potyó Krisztián, Pozsonyi Dóra, Pozsonyi Rebeka, Ellenbacher Ági, Szász Vivi, Greguss Timi, Asbóth Hanna és Kovács Gabica is.

Külön örülünk annak, ha valaki új dolgokat is kipróbál – ami új egyéni célokhoz vezet – mint ezen a héten Kiss Anikó, aki először (de nem utoljára) vett részt terepfutáson, ráadásul a havas budai hegyekben.

Ezen a héten már el is kezdtük szervezni az első közös sportprogramunkat, amiről jövő héten be is számolunk! 🙂

montázs_0117-1

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!