Rózsakert Medical Center Blogbejegyzések

Köszönjük az enyhe télnek, hogy ennyi futócipő került elő

Az elmúlt héten sokan döntöttek úgy, hogy a futást választják, talán az enyhe télnek köszönhetően. Ennek nagyon örülünk, hiszen nem titkolt célunk az is, hogy minél több kilométert is gyűjtsünk, bár idei Élménykülönítményünknek nem ez áll a középpontjában.

Összeszámolva, az elmúlt héten több kilométert gyűjtöttünk, mint Budapest-Veszprém közötti távolság: 118 km-t futottunk összesen. Kik gyűjtötték ezt? Dr. Bodnár Eszter, dr. Bajnok Éva, dr. Pulai Judit, Dóczi Ági, Baritz Tamás, Kiss Anikó, Csernák Hajni és Pozsonyi Dóra. Gratulálunk nektek! 🙂

Mindemellett egyre többen választják a jógát, a testi-lelki feltöltődéshez. Így tett a héten dr. Vass Viktor, Dóczi Ági, Héjja Dorka, Blaschke Rita, Petrovics Oti, Kovács Gabica és Szász Vivi is.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a tánc is, persze különféle stílusban. Balogh Brigi, Pozsonyi Rebeka, Baritz Tamás és Patalenszki Ibolya is gyűjtötte így az órákat az elmúlt hét napban.

A különböző otthoni és konditermi mozgások mindig népszerűek és szerencsére így is sok-sok óra gyűlt még össze, amit köszönhetünk Asbóth Hannának, Tuba Vikinek és Hevesi Gabinak is.

Ezen a héten különösen büszkék vagyunk dr. Farkas Kittire, aki iker babákat várva is kitart a testmozgás mellett. Aerobik, spinning, emelkedőn gyaloglás és személyi edzés is szerepelt az elküldött sport-tevékenységei között. Reméljük, a babák is ilyen egészségesek és aktívak lesznek majd. 🙂

montázs_0207

Rózsakert Medical Center

RMC

15 ezer óra sport a Bátrakért
Speciális csapat
Támogass!