RMC Blogbejegyzések

Lépésről lépésre a cél felé

Aktív hét van mögöttünk, sok-sok mozgással töltött órát gyűjtöttünk.

Egyre több munkatársunk fogalmazta meg, hogy a mozgással milyen egyéni célt tűztek ki maguk elé. Van, aki kitűzte, hány kilométert szeretne lefutni 2019-ben, van aki falmászó versenyen szeretne indulni, van aki új sportágakat szeretne kipróbálni, van aki Kazbek csúcsot szeretné megmászni Grúziában és többen tűzték ki maguk elé a plusz kilóktól való megszabadulást is. Nagyon büszkék vagyunk mindenkire közülük és abban támogatjuk őket, amiben csak tudjuk.

Az elmúlt héten a futás nem vesztett népszerűségéből, dr. Uzonyi Diána, dr. Pulai Judit, dr. Bajnok Évi, dr. Somos Éva, Kadala Zsuzsa, Kiss Anikó, Csernák Hajni, Tuba Viki, Varga Szilvi, Erős Reni, Illyés Olgi, Hamar Kitti, Balogh Brigi és Pozsonyi Rebeka is gyűjtötte a kilométereket.

Észrevettük, hogy a sok mozgásforma közül kezd kiemelkedni a jóga, egyre többen számolnak be erről is. Dr. Vass Viktor, Bodon Judit, Tuba Viki, Kiss Anikó és Héjja Dorka is jógázott az elmúlt héten, Balogh Brigi, Erős Reni és Petrovits Oti pedig hárman együtt próbálták a bikram jógát.

Mások sem lazsáltak, nagyon változatosan gyűjtöttük még a sporttal töltött órák számát. Dr. Fekete Zsuzsi, dr. Bakó Dóri, Patalenszki Ibolya és Hevesi Gabi is csoportos órákon erősített, Dr. Várnagy Éva amellett, hogy rúdtánc tudását tökéletesítette, falmászással és konditermi edzéssel gyűjtötte az órákat. A túrázást most Pozsonyi Dóra és Kovács Gabica választotta, Kecskés Fati és Kővári Zsófi pedig együtt mentek el squasholni.

Nagyon büszkék vagyunk dr. Farkas Kittire is, aki várandósságának utolsó szakaszában is szentelt időt a mozgásnak: aerobikozott, spinningelt és személyi edzésen is részt vett.

montázs_0307

RMC

Milliót a millióért
Speciális csapat
Támogass!